Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Mali oglasi Arhiv oglasov
mali oglasi / Modra moška bunda

Najdeno - Modra moška bunda

Oglas:Modra moška bunda
Objavljeno: 27.12.2016
Uporabnik:sh
 
Opis:
Na poti skozi Lepo Komno proti Lanževici smo našli modro moško bundo. Lastnika žal nismo srečali zato ga bunda čaka pri hišici na parkirišču pri slapu Savica. Tam kjer poleti prodajajo spominke.
Komentarji
j.     
28.12.2016
Najlepša hvala! Bunda mi je predvčerajšnjim padla iz nahrbtnika, bila sva pozna in nisva mogla ponjo nazaj.

Danes sem jo šel iskat, pa sem jo na srečo že takoj ob prihodu našel obešeno na hišici s spominki. Ampak Bogatin sem vseeno obiskal nasmeh

sh     
29.12.2016
Očitno smo imeli iste cilje, saj smo tudi mi po obisku Lanževice nadaljevali proti Bogatinu in Mahavščku. Veseli me, da je bunda našla svojega lastnika. Verjetno pa vam je bilo vseeno malo hladno na Bogatinu. Lep pozdrav!
j.     
29.12.2016
Ah, ne, sem se nerodno izrazil... Midva sva (v ponedeljek) šla čez Vratca na Veliko Monturo in naprej na Veliko Babo in potem po grebenu na Lanževico. Od tam sva malo iskala markirano pot, ki je ni, je pa vrisana na zemljevidu hribi.net direktno po brezpotju na Lepo Komno (modro prečrtano je pot, ki je ni in kjer približno sva sestopala).

http://shrani.si/f/Z/11A/nQwOnDV/lanzevica.jpg

Že na Lepi Komni sva naletela na pot, ki gre iz sedla med Gracijo in Lanževico. Malo pred kočo pod Bogatinom sem opazil, da jakne na nahrbtniku ni več, a sva bila pozna in se zaradi prihajajoče noči nisem hotel vračati nazaj.

Včeraj (sreda) sem šel jakno iskat (bila bi lahko tudi na brezpotju) in sem jo srečal nasmeh na hiški s spominki. No, to me ni odvrnilo in sem jo potegnil ponovno na Vratca, od tam pa na Veliki Bogatin in navzdol na Govnjač in nazaj. Bilo je prekrasno, a dokaj vetrovno! Me pa zanima, kje približno ste našli modro ubežnico, pa še to, ste vi tudi hodili iz Velikega Bogatina na Govnjač (v snegu so bile sledi 3 ali 4 čevljev). Srečno!
sh     
29.12.2016
Markirane poti, ki sta jo iskala z Lanževice, na našem tiskanem zemljevidu ni. Tudi v naravi obstaja samo tista po grebenu na sedlo med Lanževico in Gracijo.
Bundo smo našli v bližini križišča, kjer se odcepi pot v Sočo.
Tudi mi smo z Velikega Bogatina sestopili proti planini Govnač in res bili smo štirje. Lep pozdrav.
Copyright © 2006-2018 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki