Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Družinski izleti / Dvodnevni družinski potep (v okolici Baške grape, Cerknega)?

Dvodnevni družinski potep (v okolici Baške grape, Cerknega)?

Natisni
Pesec18. 07. 2018 13:23:26
Smo rekli, da bi šli z otroci (6-10 let) letos hodit za dva dni, pa ne preveč zahtevno - ne več kot 600 m višinskih metrov dnevno (kolena...). Že nekaj časa si želim v Baško grapo ali v okolici Cerknega. Idealno bi bilo, če bi bila kje vmes možnost skoka v vodo in npr. vožnje z vlakom (ni pa to nujno). Za prespat je lahko nezahtevno, tudi senik ali podobno. Zelo vesel bom idej oz. predlogov. Tudi če ima kdo kakšen dober predlog v podobnih odmaknjenih krajih drugod po Sloveniji, bo dobrodošel. Na morju (pa celo že ob Soči) je trenutno kar malo preveč gneče.
všeč
miri18. 07. 2018 14:45:36
Cerkno ima bazen.Eno turo lahko naredite iz Novakov na Kopo.Ali pa še malo podaljšate proti Poreznu.Drugi dan pa iz Šebrelj na Lokvarski (Šebreljski vrh,Vrhovec,ima namreč več imen)vrh.Pa še jamo v Divjih babah si lahko ogledate.Lep razglednik je tudi Bevkov vrh.Za vzdržljive je tudi Idrijca dobra ,celo odlična,za namakanje.
(+1)všeč
DaKa19. 07. 2018 03:12:53
Lep izlet je iz Podbrda na Črno prst. V koči se prespi, naslednji dan pa v Bohinjsko Bistrico, namakanje v bazenu in z vlakom nazaj v Podbrdo.Je malo več višinskih metrov ampak počasi se da.Izlet bi zajel vse:vlak, nočitev v koči in skok v vodo.velik nasmeh
všeč
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki