Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj
abby / Zadnja sporočila

abby - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
abby19. 09. 2011 22:09:36
Potem pa kar v Portorožnasmeh
abby19. 09. 2011 20:38:04
Hvala za vse čestitke. Mislim, da smo plačali 58€ za 1 dvoposteljno sobo na noč. Smo pa prej rezervirali po telefonu. Res so zelo prijazni. Ne vem pa, koliko je za plačat na skupnih ležiščih. Smrčanje pa ropot pa moraš vzet v zakup. Smeti pa na Planiki nisem vidla se mi je zdelo zelo čisto. Na Kredarici pa polno smeti pod klopmi zunaj. Mogoče tudi zaradi tega, ker je tam pač več ljudi. Pa to ni opravičilo, ljudje bi morali vedeti, da so smeti za v dolino!
abby19. 09. 2011 11:04:30
Hvala in se opravičujem, res je
abby19. 09. 2011 10:35:54
Še moje doživetje Triglava...tudi ta vikend. Glede na moj strah pred višino sem Triglav ravno iz tega razloga vedno prestavljala na naslednjo sezono, čeprav sem si zelo želela stati na najvišji gori Slovenije. Četudi iz razloga, da dokažem sebi in prijateljem, da zmorem. Nisem ne vem kakšen ljubitelj gora (ne vsak teden) ampak rada grem.
Šli smo čez Pokljuko (pravijo, da je najdaljša pot pa ni res...je pa verjetno najlažja), na Planiko (čudovito).Od tu pa še isti dan na vrh. Res je bilo veliko ljudi, kar pa zame ni prestavljalo problema, ker sem imela čas za počitek in lepe razglede. Ugotovila sem, da so vsi s katerimi smo se srečali prijazni in strpni. Vzpodbujali smo se med sabo, sploh tistim nam je bilo v pomoč, ki nas je bilo strah. Nekajkrat sem se hotela obrnit nazaj vendar mi je s pomočjo moža in drugih planincev uspelo. Na vrhu sem od sreče spustila še nekaj solzic pa obvezno slikanje zase in za prijatelje. Še za vzpodbudo drugim...iz vrha nazaj, sem bila že prava plezalka...Če povzamem Triglav je za nekoga res mogoče mačji kašelj, za nekatere pa je osebni uspeh. Je enostavno, če nimaš strahu. Da pa strah premagaš zame največ šteje. A ja pa še to...tudi, če ne bi uspela priti na vrh, se ne bi obremenjevala. Čestitam vsem, ki sem jih srečala med potjo in jim zaradi kakršnega koli razloga ni uspelo priti na vrh! Pa drugič, prva je varnost! Za tiste, ki pa ne marate gužve zakaj pa potem vseeno rinete na goro čeprav veste, da je Triglav poleti najbolj obiskan? Pa še to: prespali smo na Planiki (rezervirali smo sobe po telefonu) ravno iz razloga, ker verjetno nimam kondicije priti v enem dnevu gor in dol. Pa še lep dvodnevni izlet je ne pa bezlanje sem in tja. PA SREČNO VSEM!!!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki