Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj
TIC TEMNICA / Zadnja sporočila

TIC TEMNICA - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
TIC TEMNICA19. 05. 2013 09:26:46
Spoštovani g. Primož,

ponovno: nikjer ne pišem, da se strinjamo s cenami v kočah, ker to ni tema pogovora.

Razumem vas, da ste žalostni in zagrenjeni, ker niso cene v kočah take, kot si vi želite. Naša občina premore eno kočo in s to se ukvarjam, z ostalimi po Sloveniji imate vsaka občina pristojen TIC ali kako društvo, na katero usmeriti vaše kritike in pametne predloge. Tukaj boste malo rešili.

Glede vaših t.i. komplimentov v tem stavku "pa malo manj zagledanosti v lokalno ponudbo tudi ne bi škodilo.", vam sporočam naslednje: sami ste se vključili v neko debato, ki se vas osebno ne tiče, in želite vso vašo jezo stresti na neko ustanovo,ki se je oglasila v zvezi z zadevami, ki se jo direktno tikajo. Vi pišete o cenah v kočah na Primorskem. Primorska je velika. Mi smo Občina Miren-Kostanjevica, ponavljam, premoremo 1 samo kočo in, ja, v svojo ponudbo nismo samo zagledani, smo nanjo ponosni.

Pridite nas kaj obiskati, preden pridete, vam priporočam, da se pozanimate, kakšne so cene na koči na Trstelju, da se ne boste ponovno počutili, da imate pravico zmerjati kar vse Primorce s tem, da se delamo Francoze.


Tukaj zaključujem, izjemoma sem se oglasila, ker ne toleriram netolerantosti, posploševanja in neolikanosti.

Gospod Primož, v nadaljevanju lahko pišete kar koli želite, ne bom se več odzivala.

S spoštovanjem.

Barbara Jejčič

TIC TEMNICA, Občina MIren-Kostanjevica



TIC TEMNICA18. 05. 2013 13:56:34
Spoštovani/a Primoza,

da ne bomo zašli v nepotrebne polemike: prosim, citirajte, kje pravim, da se mi zdijo cene hrane v koči normalne itd.

Sem se odzvala izključno na objavo ge. Lunce, ker zadeva kočo, ki se nahaja v naši občini!

S spoštovanjem.

Barbara Jejčič

TIC TEMNICA, Občina Miren-Kostanjevica
TIC TEMNICA18. 05. 2013 11:36:14
Spoštovani,

kot obljubljeno v zvezi z dogodkom, ki se je pripetil v Stjenkovi koči na Trstelju gospe, ki je prijavljena na tem forumu kot Lunca, sporočam naslednje:

govorila sem s skrbnikom, g. Boštjanom Božičem, ki je povedal, da je vse, kar je povedala gospa, res. Povedal je, da razglednice zdaj podarja. Gospe pa se skrbnik omenjene koče Boštjan Božič iskreno opravičuje za neljubi dogodek.


Lep pozdrav vsem.

Barbara Jejčič
TIC TEMNICA - Občina Miren-Kostanjevica
TIC TEMNICA16. 05. 2013 11:59:16
Sklicujem se na to objavo:


"16.4.2013 Lunca Še moja izkušnja... iz koče na Trstelju. Sem prišla do oskrbnika in hotela kupiti razglednico in spraševala za žig. In mi da razglednico, zaračuna evro in pol. In mu dam evro in pol ter čakam na račun. Oskrbnik me gleda in pove, da žig je pa zunaj. Ko rečem, da bi rada še račun, se obrne k blagajni, nekaj časa menca, nato pa se znova obrne k meni in mi pove, da mi za razglednico ne more dati računa, ker tega nima v blagajni, da mi lahko edino pijačo v vrednosti evra in pol zaračuna. Ko sem ga vprašala, kako lahko to potem sploh prodaja, mi je pa odgovoril, da če je nočem, jo lahko dam pa tudi nazaj, da jih je on ZASTONJ dobil v turističnem centru in da jih zato ne more imeti v blagajni! Pri vsem skupaj se ne gre za evro in pol, ampak za sam princip. Nesramnost brez primere. Razmišljala sem ali naj dogodek sploh objavim, ker se jih bo takoj našlo vsaj pet, kateri bodo sedaj udrihali po meni, da kompliciram, sem picajzlasta in ne vem kaj še vse, ampak pri vsem skupaj sem hotela samo to povedati, da ljudje, ki tako nategujejo pohodnike res niso za nikamor in da bo mogoče vsaj kdo v tej koči malo bolj previden..."


Lep pozdrav,

Barbara Jejčič
TIC Temnica, Občina Miren-Kostanjevica

TIC TEMNICA16. 05. 2013 11:55:21
Spoštovani, zlasti gospa, ki je bila oškodovana in deležna obnašanja, ki ga je opisala kot "nesramnost brez primere".

Oglašam se iz Turistično informacijskega centra Temnica, Občina Miren-Kostanjevica, saj nam je v interesu dober glas in promocija dobrega dela, zlasti z ljudmi.

Redno spremljamo zadovoljstvo strank tako z anketami kot na terenu oz. pri tistih, ki se oglasijo v našem info centru. Verjemite, da do zdaj nismo prejeli nobene pritožbe ali kritike na račun koče, o kateri teče beseda. Zato se tudi oglašam, saj me obnašanje skrbika, ki ga opisuje gopsa, zelo preseneča. Kakor koli prosimo, da sprejmete opravičilo v imenu naše organizacije, ki med drugim skrbi tudi za to, da spremlja vzdušje in počutje gostov, obiskovalcev itd. Vsakdo je dragocen in dobrodošel in si zasluži spoštljivega odnosa, seveda ga mora tudi sam izkazati. Oglašam se tudi za to, da zagotovim, da se bom s skrbnikom omenjene koče pogovorila in uredila zadevo, če se izkaže, da je tako, kot pravi gospa, tudi bilo, seveda. Pogovorila se bom zagotovo in vas o tem tudi obvestila na tem mestu.

Lep pozdrav,

Barbara Jejčič
TIC Temnica, Občina Miren-Kostanjevica

     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki