Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili pri Jezeru v Lužnici?
Glasuj
Dobo / Zadnja sporočila

Dobo - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Dobo12. 01. 2016 13:35:37
Zanemari to za vse letne čase, pač sem mislil čevelj širok spekter uporabe kot se je lepo izrazil smetar nasmeh Ravno zato sem vprašal glede Alpine, ker sem dobil dve vrsti mnenj. Da so super čevlji in zelo zadovoljen uporabnik ali pa, da se da za enako ceno oz. 50-100€ več dobiti kvalitetnejši in trpežnejši čevelj. Na model Lhotse še nisem čul pripomb in sem se odločil, da ga je treba probat in še spodaj omenjena modela drugih znamk preden se odločim. Če ima kdo izkušnje s čevlji Lhotse, Trango Alp in Scarpa Rebel Lite bi prosil za kratko primerjavo.(tudi primerjava 2 od 3 je zelo dobrodošla)
Hvala za vsak odgovor in pojasnila, zelo ste bili v pomoč mežikanje
Dobo8. 01. 2016 14:22:42
Lep pozdrav.
Malo prebiram tole temo in že nekaj časa brskam po internetu in berem ocene in teste za razne pohodniške čevlje.

Iščem kvalitetne čevlje za vse letne čase. Gledal sem od La Sportive Trango Guide Evo, Trango Alp, Nepal Extreme, od Scarpe Rebel Lite, od Salewe Raven Combi, Garmontov Tower Plus, Salomonove Quest 4D. Pogledal sem jih še več ampak te so v krogu "favoritov". Če ima kdo izkušnje s katerimi od naštetih modelov bi bil zelo hvaležen za nasvete/primerjavo in recimo kateri od teh modelov je najprimernejši za malo širša stopala oz. se temu prilagodi. Prav tako me hitro zazebe v noge tako, da je to eden pomembnejših faktorjev.

Me pa tudi zanima kako se zgoraj našteti modeli primerjajo z Alpino Lhotse ali Diablo, ki sta oba velikokrat pohvaljena v tej temi in sta mi zelo všečna modela. Glede na ceno razlik v kvaliteti ne bi smelo biti, ampak me vseeno zanimajo mnenja. Vnaprej se zahvaljujem za vsak odgovor nasmeh

     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki