Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Covid-19, Ukrajina

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar8. 05. 2024 14:58:44
Hja nekonkurenčna pravijo. Nekaj dni za tem, ko je na sodišču bilo dokazano, da imajo njihova cepiva hude stranske učinke in zaplete. Kakšno naključje a ne zavijanje z očmi

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/astrazeneca-priznala-da-lahko-njihovo-cepivo-v-redkih-primerih-povzroca-krvne-strdke/706768
(+5)všeč
MitjaBelak8. 05. 2024 18:07:27
Ja tako je to. Še vedno vsaka "teorija zarote" počasi postane resnica, samo nekaj časa je potrebno. Če te sistem razglasi za teoretika zarote, si na pravi poti raziskovanja.
Sedaj počasi skozi "aparat laži", ki vse bolj težko gasi resnico, vedo tudi drugi, da ta covid cepiva niso glih varna, so bolj kot ne, nevarna, sploh če te zadanejo, in ko te zadanejo ni dobro okoli zdravja. Mi, nekateri prej "teoretiki zarote", smo pa sedaj lahko prepričani v "učinkovitost" teh cepiv, ki se na veliko žalost kažejo v vse bolj alarmantni obliki, o kateri pa se še vedno ne sme preveč govoriti. Velika večina se še vedno prepričuje, da to ni tako. Je pa tudi res, da je težko priznati svojo zmoto v "nategu", sploh šolanemu kadru.
Žalostno vse skupaj.
In prav tako je tudi žalostno, da ljudje premalo " gor gledajo" in uporabljajo svoj mozeg, ker tudi tu bo počasi čas pokazal, da so nekateri sposobni svoj mozeg bolje uporabiti od velike večine. Spet bo " par let " razlika med teorijo zarote in morda resnico.
(+5)všeč
naiven9. 05. 2024 20:49:31
Od kje jim denar za višje plače??? zmeden
Verjetno jim je ostalo še nekaj od covid milijonov pa ne vedo kako naj si jih med seboj razdelijo .? jezen


https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/vlada-bo-predlagala-40-odstotkov-visje-place-za-direktorje-poslance-ministre/
(+4)všeč
naiven12. 05. 2024 14:07:51
(+3)všeč
gely16. 05. 2024 12:00:16
no in mi "teoretiki zarote" , ki smo rekli, da se bo videlo po 2 letih .....

Smrtonosne prionske bolezni so v porastu in se zdaj lahko prenašajo zahvaljujoč cepivom proti COVID-19 .Redka, zelo napredujoča nevrodegenerativna bolezen je po uvedbi cepiva proti COVID-19 postala bolj razširjena. Prionske bolezni, ki izdolbejo možgane in povzročijo hitro smrt, so se v zadnjih treh letih povečale.
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/smrtonosne-prionske-bolesti-su-u-porastu-i-sada-se-mogu-prenositi-zahvaljujuci-cjepivima-protiv-covid-19.html

Upravno sodišče v Rabatu je sprejelo zgodovinsko odločitev v korist maroškega državljana in državi naložilo plačilo 250.000 DH odškodnine. Žrtev, univerzitetni profesor, se je junija 2022 obrnila na sodišče in trdila, da ima resne zaplete po injiciranju cepiva AstraZeneca.
Takrat je bila uporaba tega cepiva obvezna v določenih okoliščinah za boj proti pandemiji Covid-19.
Upravno sodišče v Rabatu je sprejelo zgodovinsko odločitev v korist maroškega državljana in državi naložilo plačilo 250.000 DH odškodnine. Žrtev, univerzitetni profesor, se je junija 2022 obrnila na sodišče in trdila, da ima resne zaplete po injiciranju cepiva AstraZeneca.
Takrat je bila uporaba tega cepiva obvezna v določenih okoliščinah za boj proti pandemiji Covid-19.
https://www.logicno.com/politika/marokanska-drzava-osudena-na-250-000-dh-zbog-nuspojava-cjepiva-astrazeneca.html

GROZAA eekeek
WHO napoveduje več kot 35 milijonov primerov raka do leta 2050, vendar ne upošteva turbo raka, ki ga povzroči cepivo pri mlajših od 30 let
Kaj pa turbo raki, ki jih povzroči cepivo?
Mimogrede, poročilo IARC je priročno prezrlo pojav hitro rastočih "turbo rakov" pri ljudeh, ki so jim vbrizgali vsaj en odmerek cepiva proti koronavirusu Wuhan (COVID-19). Ti »turbo raki« – vključno z izjemno redkimi vrstami – se pogosto razvijejo v dojkah, debelem črevesu, požiralniku, ledvicah, jetrih, trebušni slinavki, žolčevodih, možganih, pljučih in krvi.

Kot ugotavlja kanadski onkolog in raziskovalec raka dr. William Makis, se ti raki pojavijo pri mladih ljudeh, mnogi so mlajši od 30 let, brez družinske anamneze raka. Pojavijo se tudi pri nosečnicah in majhnih otrocih.
(+2)všeč
Stran:123...372373374
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki