Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj
s_bostjan / Zadnja sporočila

s_bostjan - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
s_bostjan12. 12. 2021 23:02:11
s_bostjan10. 12. 2021 13:06:59
>zavest

Ah šment. Mi je link priletel, pa sem ga dal sem. Očitno res preveč verjamem velik nasmeh Kake budale.

Pa saj nisem antivaxer (si pa lahko vsak po svoje razlagava pojem)! Obljubim, da se cepim in tudi objavim novico, ko bo cepivo z manj stranskimi učinki - to je zame edini problem.
s_bostjan7. 12. 2021 12:49:58
O pasovih ali gumah pri avtih lahko debatiramo v nedogled, je pa to brezveze in vseeno ni tako primerljivo, kot se tukaj predstavlja.

Če bi poskusil z analogijo, bi moral reči kot prvo, da so vozniki opazili, da pas ni takšen kot nekoč in je sedaj narejen iz okrasnega traku za darila, kar pomeni, da v nesreči (po vsej verjetnosti) ne boš umrl, bo pa se pas utrgal, ampak bo vseeno ublažil udarec. Kot drugo, če bi pas imel na sebi bodice, ki bi se lahko vsak čas sprožile in te poškodovale, me zanima, če bi se pri 100m vožnji do trgovine vedno pripasal.

ps: Nisem cepljen (niti se nimam za anticepilca), sem prebolevnik in se bom cepil, ko bom presodil, da je tveganje stranskih učinkov cepiva manjše, kot tveganje, da me Covid pobere. Vem, da se lahko zmotim, ampak bom odgovornost nosil sam. Cepil, zaradi drugih, se tudi ne bom, ker v uspešnost tega ne verjamem. Tudi v državah z visoko stopnjo precepljenosti se Covida ne znebijo.
Sem pa za odprt dialog, sem dovolj odprt tudi zato, da me nekdo prepriča v nasprotno. Ampak ne s tem, da mi skriva informacije, onemogoča javno izražanje mnenja in skriva odločilne informacije.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki