Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
Mali oglasi / Prodam plezalno opremo

Prodam - Prodam plezalno opremo

OGLAS NI AKTIVEN!
Oglas: Prodam plezalno opremo
Objavljeno: 28. 03. 2017 16:19:07
Cena:80€
Uporabnik: analjubeckovac
Število komentarjev: 0
Oglas poteče čez: oglas je potekel
Opis:
Prodam plezalno opremo v kompletu ali posamezno.

Plezalni pas znamke Mammut, Ophira 3 Slide, ženski je velikosti M. To pomeni, da je primeren za obseg pasu 71-83 cm, obseg nog 51-57 cm. Pas je sivo/vijolične barve in ima dodatno zaščito traku, kjer rdeča barva pove kdaj je trak poškodovan. Prav tako je enostavno nastavljiv in ima 4 zanke za opremo. Pas je kot nov, saj je bil rabljen le 2-3x, od takrat naprej pa varno spravljen. Cena je 45€.

Plezalni čevlji znamke Triop, model Orca so rdeče barve in uni sex, št. 38,5. Čevlji so bili dokaj rabljeni, vendar praktično nimajo poškodb. So zelo udobni in primerni za začetnike, kot tudi za tiste bolj izkušene plezalce. Cena je 35€.

Vrečka za magnezij znamke Mammut je lepo ohranjena, saj je na treningih nismo uporabljali in je bila rabljena zelo malo. Cena je 10€. Zraven priložim še vrečko 300g magnezija v prahu.

Vse se prodaja, ker več ni v uporabi in je lepo ohranjeno. Komplet prodam za 80€. Sem iz Ptuja, vendar je možnost pošiljanja po pošti.

Kontaktirajte me na tel. št.: 031/806-655 (sms) ali na mail: ana.ljubeckovac@gmail.com
Slike:
Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo Prodam plezalno opremo
Komentarji
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki