Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Edi2 / Zadnja sporočila

Edi2 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Edi213. 02. 2012 16:53:47
Vsi skupaj smo člani PZS ne glede na to iz katerega kraja Slovenije smo.Večina članarine katero vplačamo za tekoče leto je namenjena PZS, nekaj od članarine pa gre PD.Tudi sam sem že naletel na različne cene za člane in ne člana.To se mi ne zdi pravilno vendar na žalost vsaka PD oblikuje to po svoje saj jim je to tudi do neke mere vir sredstev s katerimi razpolagajo.Planinski vodniki pa naj bi bilo prostovolni vodniki kateri v okviru društev naj ne bi bili plačani za vodenje.Je pa res,da se zadnje čase čedalje več planinskih vodnikov odloča za profesionalno vodenje in s tem tudi zaračunavanjem za svoje vodenje.
Edi223. 01. 2012 17:38:29
Vsem,ki ste bili na Begunjščici.....ali je kdo vrgel uč v Lenuhovo grapo.
Edi222. 01. 2012 15:50:43
Ko berem tole debato enostavno ne vem kaj naj si mislim. Vsi so pametni,vsak na svojo stran a ,ko kje zagusti potem pa rešuj.Obstaja zakon o planinskih poteh v katerem je jasno opredeljeno gorsko kolesarstvo, kje se lahko vozijo in kje ne.Na PZS obstaja tudi komisija za turno kolesarstvo in tam lahko dobijo vse potrebne informacije.Predvidevam,da tudi pri padalcih obstajajo določena pravila kje in kdaj lahko vzletajo.Kako ravnati v prisotnost helikopterja v visokogorju ob njegovem pristanku ali vzletu pa bi moral vedeti vsak izkušeni planinec, zato se mi to,da je nekoga skorajda zbil helikopter zdi zelo nesmiselna trditev.
Kolesarji, pojdite v tujino in se tam prosto vozite po planinskih poteh katera niso za kolesarje, boste videli kaj se pravi spoštovanje zakona.
Padalci, uporabljajte vzletišča katera so za vas registrirana saj se tam in v njihovi okolici zgodi največ vaših nesreč.
Predvem pa kolesarji in padalci upoštevajte,da niste sami in,da imajo tudi reševalci svoje družine s katerimi bi radi preživeli svoj prosti čas.
Edi23. 01. 2012 16:55:38
Moram reči,da sem se imel, skupaj z mojo partnerko zelo fajn saj se je na koncu izkazalo,da smo skorajda vsi bili tukaj na forumu.LJ, če si v Krmi srečal zvončnico in Alpskega Slovenca potem si tudi mene.nasmehnasmeh
Edi21. 01. 2012 18:46:24
Bilo nas je kar nekaj z portala kateri smo tudi silvestrovali na Kredarici in za vse tiste kateri ste razpravljali okoli pršuta naj povem,da je bil na mizi in se je veselo rezal. Bilo pa je tudi polno drugih dobrot prevsem pa zvrhana mera dobre volje in veselega razpoloženja.Skratka preživeli smo dva lepa sončna dneva katera se nam bosta vtisnila globoko v dušo po svoji lepoti.Vsem tistim kateri ste govorili kako boste prišli pa potem niste lahko rečem le,da vam je lahko le žal.Sem pa bil danes z Damjano tudi na vrhu in moj komentar je lahko le ......FANTAZIJAnasmehnasmehnasmeh
Slike bom objavil takoj,ko jih naložim.
Edi213. 12. 2011 20:31:14
Lepo,da ste vsi tako navdušeni.Igor ni povedal, da bo šel gor,če bo šel,na dilcah s katerimi se gre v klanc krepko drugače kot pa pešaka. Zato je tudi omenjen čas 3 ure. Peš pa je potrebno v zimskih razmerah kar računati na 5-6 ur ali pa tudi več.
Edi212. 12. 2011 17:48:54
Tudi jaz se pridružim četici Hribi.net.Silvestrovanje na Kredarici je res nekaj neverjetnega to sem okusil že lansko leto pa še vreme je bilo nesramno fantastično in upam,da bo tudi letos.
Edi29. 12. 2011 16:47:48
Tud jaz planiram silvestrovat na Kredarici, če bo le vreme vsaj malo podobno lanskemu silvetru.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki