Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Metka Polpetka / Zadnja sporočila

Metka Polpetka - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Metka Polpetka17. 02. 2021 14:18:10
77blaz, a tista dva za oknom (10.2.) sta pa Lužarjeva Mici pa Dore?
nasmeh
Metka Polpetka8. 08. 2019 16:01:37
Samovarovanja je malo, ker je malo jeklenic. Kar je zavarovano, so pretežno klini. Čez Goličico je kar nekaj prostega plezanja, ki ni težko, je pa zelo izpostavljeno.
Metka Polpetka10. 08. 2015 10:59:16
O, smo se v soboto srečevali po venčku Rink. Vi ste jo ubrali čez Turski žleb v Logarsko, jest pa čez Sleme in čez Gamsji skret na drugo stran. Res je bil čudovit dan za pohajanje. Lep pozdrav nasmeh
Metka Polpetka6. 08. 2014 14:35:17
Sem se pred leti potepala po tem koncu, kjer sploh ne poznajo gorstva Rodopi, samo ločene gorske skupine nasmeh Tudi meni je bilo najlepše v pogorju Rile, vključno s samostanom. Pa seveda starodavni Melnik tik ob grški meji, kjer so nad mestecem slikovite, odbite peščene formacije (kot v nepalskem Mustangu, čeprav ta je gotovo poglavje zase), kjer je tudi kar nekaj poti, recimo da jo iz Melnika peš ubereš do Roženskega samostana. Moram pa omenit, da sem v rilskim hribih srečala Špance, ki so bili leto prej v naših Julijcih in niso čisto dobro razumeli, kaj Slovenec počne tam, ko so pa naši hribi toliko lepši.... nasmeh
Metka Polpetka22. 07. 2014 15:36:30
Tudi sama veliko samotarim po hribih, tudi po zahtevnejših poteh in brezpotjih. Malo zaradi potrebe, malo pa tudi zato, ker družba s časom preneha s stalnim zahajanjem v gore. Sicer sem družabno bitje, ampak skupine nekako niso moje področje, sploh ne velike. Opažam pa, da iz mojih pohajanj izginjajo zahtevnejše poti čez mejo. Pa me zanima, če bi se še kdo kake ture lotil prej v družbi kot sam.
Metka Polpetka7. 07. 2014 10:37:33
Včeraj šla čez Skalaško. V ruševju pot dokaj zaraščena. Vse jeklenice držijo v zgornjem delu, ostalo je podrto. Spodnji dve skobi zelo razmajani, tretja zaenkrat še uporabna, tudi oprimki na tem mestu so dokaj razmajani. Škoda, ker tako razpada, ravno v tem ključnem delu bo kmalu vse na jeklenici, kateri pa nikoli ne moreš zaupati 100%, ker ne veš, v kakšnem stanju je zgoraj. Sicer pa čudovita, divja pot!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki