Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
rudibr / Zadnja sporočila

rudibr - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
rudibr12. 11. 2014 12:47:48
Zakaj zlivate toliko žolča? Kregate se okrog prijavnine in vozovnice. Ne zavedate se, da gre pri organizatorju Zavodu Levstikova pot za neprofitno dejavnost, kjer se ves denar vlaga nazaj v razvoj Levstikove poti. Letos se začenja z Levstikovim sadovnjakom, da bi ohranjali stare slovenske vrste sadnih dreves. Vedno je nekaj novega. Zapravljamo denar za vse neumnosti, teh 10 € (6€ prijavnina in 4 € vozovnica za povratek) pa je nastal kot velik problem. Iz denarja prijavnine se financira organizacija, stroški revije, spominskih daril, vlaga se v označevanje (samo označevalne table so stale 30.000 €), razvoj in promocijo podeželja. Ne gre za pridobitno prireditev kot želite nekateri prikazati. Vse se vlaga v to, da bi bila vsako leto Levstikova pot še bolj zanimiva. Ne samo novembra ampak skozi vse leto. Zatorej, naj vam ne bo težko plačati prijavnine, saj vnaprej veste, kam gre. Sicer pa spremljajte tudi uradne strani projekta na naslovu www.levstik.si.
rudibr25. 10. 2013 14:44:58
In še nekaj. Samo označevanje 345 km poti s prek 300 ličnimi tablami je stalo prek 30.000 €! Tako da, preberite si vse na www.levstik.si, preden nekateri pišete neumnosti. Seveda pa vabljeni letos 9. novembra 2013, ko bo spet lepo med dolenjskimi griči in zidanicami. Dolenjci vas bomo lepo sprejeli! Tudi tiste, ki mirno za pijačo zapravite po nekaj deset evrov v nekaj urah, za pohodniški razvoj teh krajev vam je pa škoda dati 6 €, čeprav dobite za ta denar veliko več!
rudibr25. 10. 2013 14:41:54
Aja, če ne verjamete mojemu zapisu, povprašajte številne planince iz Planinskega društva Mislinja, Planika Maribor, Ljubljana Matica, Krankj, Novo mesto, Koper.......................

Sicer pa večino res prihajajo čudoviti ljudje in med njimi je vedno veliko mladih! Zelo lepo!
rudibr25. 10. 2013 14:38:52
Vsi tisti, ki pizdite čez prijavnino. Za prijavnino ste dobili novo knjigo, majico, za jubilejne pohode priznanja in značke. Kdo pa mislite, da vse to plača? Ne glejte samo števila udeležencev, ker je večina med vami bluzatorjev, ki nimate pojma o organizaciji in stroških tako velike prireditve. Mimogrede, prijavi se okrog 4.000 pohodnikov, ki plačujejo stroške organizacije, varovanja in izvedbe tudi za vas tečnobe, ki se očitno na Dolenjsko pridete le nažirat.

Toliko o oderuštvu in zaslužkarstvu!

Na srečo so poleg vas med udeleženci večinoma čudoviti in prijazni ljudje.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki