Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Amritaya / Zadnja sporočila

Amritaya - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Amritaya4. 02. 2016 18:51:13
Turo bomo izpeljali v poletnem času...

Ekipa je sestavljena iz 4 moških in 1 ženska, vsi športniki in kondicija ni problem, navajeni so zajl in klinov, oprema je, vbistvu kot je smatjaz povedal, si nisem znal zamislit poti oz tako povezat poti, da lahko v več dneh damo čimveč vrhod skozi.

Zdaj sem pri nonotu našel kup gorskih zemljevidov in raznih knjih, tako da si bom pomagal tako s priporočenimi stranmi kot z literaturo.

Amritaya3. 02. 2016 21:06:20
Se opravičujem, če do zdaj nisem imel primerne literature in mi pač predstava samo po branju na tem portalu ni bila dovolj. Se bom nabavu kar ste mi priporočali in vas ne bom več motu...

Lp Bojan
Amritaya3. 02. 2016 19:40:05
Lep pozdrav vsem nasmeh

Letos bi z družbo šli na večdnevni izlet po Julijcih in nekako bi radi dali skozi Jalovec, Prisojnik, Kanjavec...oz čimveč vrhov s štemlji in seveda je zaželjeno, da so koče vmes za prespat. velik nasmeh Lahko pomagate pri organizaciji oz opisi poti? Zajle in klini niso problem, ker smo lani dali skozi Razor in Škrlatico. Gledam seznam gora in nekako mi ne uspe povezat vrhov...obstaja mogoče kakšen zemljevid oz knjiga, kjer so prikazana povezljivost vrhov?

Hvala vnaprej za pomoč
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki