Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
rokav / Zadnja sporočila

rokav - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
rokav15. 02. 2021 18:35:55
Nesreča se lahko pripeti vsakomur, to je poanta nesreče. Vsak, ki se zadosti giblje pozimi v gorah ve kako je s plazovi... vse znanje in izkušnje, pa še vedno se zalomi.
Večina reševanj pri nas je tipa “izčrpan planinec, zvin gležnja na westrovi poti, itd.”, ker se alpinisti več ali manj iz težav spravijo sami, razen kadar pride do resnejših poškodb ali celo smrti. O takih tragedijah se v medijih piše na veliko, potem pa se oglasi sleherni Janez iz kavča, da poda svoje mnenje kako gora ni nora...
Seveda se na izčrpano planinko na Kredarici noben ne požvižga, pa četudi je bolj malomarna pri pripravi na turo.
Kakorkoli dragi Janez, če v soboto nisi bil v visokogorju, potemtakem ne veš kako zavajujoče so bile razmere in vsak komentar je odveč.
Sožalje družinam preminulih v težkih časih.
Špekulatorjem zarot druge naveze pa še to.. ne poznam plezalca/alpinista, ki bi odpikal mimo nesreče in močno dvomim, da se je to zgodilo.

rokav15. 11. 2020 14:28:01
Ja...ker pa pred zaprtjem se pa ni dalo izognit "divjim množicam" na Gorenjskem.
rokav29. 10. 2020 19:53:11
Ob srečanju na ožjem delu sem stopil vstran, si pokril nos z majico, da nebi pihal v mimoidoče, ker sem bil zadihan in slišim najstnico kako zaničljivo svojemu očetu: "haha se boji corone".
Švedski model sevrnjakom, za nas pa drugega kot zaklepanje žal ne...
rokav12. 04. 2020 07:16:47
Zaprta je samo Pogačnikova, pa še ta ima ob vstopu strgan trak.
rokav3. 04. 2020 07:34:35
No zdej je pa čas, da se vsi pametnjakoviči malo umirite. Opažam, da tole stanje vleče najslabše iz ljudi, ki tudi sami najbolje ne razumete situacije, kar se odraža forumu, kjer smetite z nepotrebnimi informacijami in prilivate bencin na ogenj pod vsako objavo. Seveda normalen človek nebi objavljal v danih razmerah, pa vendarle, kaj mislite, da zato ker posmetite šest strani teme, da bo nekdo zaradi vas nehal? Če do zdaj ni, tudi nebo. Norčki pa ste sami.
To ste vsi tisti ljudje, ki v danih razmerah špecate, prijavljate in priželite slabu sočloveku. Od gorniškega foruma, kjer naj bi se zbirali gorniki bi človek pričakoval vse kaj drugega..
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki