Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Gvava / Zadnja sporočila

Gvava - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Gvava4. 06. 2014 08:49:26
Kako pa je sedaj glede varnosti? Še vedno pada kamenje ali je kaj boljše? Hvala za odgovor!
Gvava11. 01. 2014 19:55:56
Ob lepem vremenu vedno preživim dan v gorah brez koče. V megli se pa prileže vsaj dober čaj v koči. Drugače se pa popolnoma strinjam s tabo dprapr.
Gvava11. 01. 2014 18:46:06
Se opravičujem če bo kdo užaljen, ampak sem mnenja da v takem domu, kot je Roblekov dom in na takšni lokaciji, bi morala biti oskrba doma na višjem nivoju.
Ne vem kaj si o vsem tem misli PD Radovljica, itak po takšnih kočah delajo samo ljudje, ki pridejo po vezah, pa če so za to primerni ali ne. Žalostno da se tudi v hribih gleda samo še na čim večji zaslužek. Kaj pa zadovoljstvo planincev??? Žalostno!

Gvava31. 12. 2012 09:44:36
Lahko bi bila tudi lisička, tudi sam sem jih našel 10 dni nazaj, ko sem nabiral mah za jaslice. :-D
Gvava19. 08. 2012 08:40:28
Kaj bi radi avtocesto v planine??? 15.8.2012 je bilo pod dolgo njivo parkiranih min. 200 avtov!!! In potem na planini tak direndaj da je bilo joj! Tisti ki vam ni kaj všeč ostanite doma, bo vsaj mir za prave planince, tako te pa vse mine ko vidiš podivjane množice v planinah.
Gvava7. 01. 2012 17:49:09
Zdravo!
Je bil danes kdo na Velikem vrhu iz Kofc? Kakšne so razmere po včerajšnem "viharju?" Kakšna je nevarnost snežnih plazov? Hvala za odgovor. Lp
Gvava17. 01. 2011 18:48:57
Zdej pa še jest, ker ne morem mimo tega čeprav je že eno leto od tega...
Bionka pa ne bit preveč pametna ker bom popizdu!
Uglavnem... pred letom in pol sem kupil jakno za v hribe v MayiMayi, polna cena je bila takrat 330eur, kupil sem znižano ampak še vedno dal 180eur!!! Jakna je bila videti super, imela naj bi dvojno membrano, vodotesne žepe oz. zadrge,... vse kar potrebuje jakna za v gore. Ko sem jo dal prati se je jakna povsem razbarvala, rdeča barva je zbledela, bela se je obarvala rdeče,... vodotesni žepi so odstopili - so razpadli kot bi jih razparal! Jakna se je prala na 30°C brez centrifuge in sušenja!!! Čeprav sem moški, vem kako se to opere. Pa ne me je*** s kuhanjem, ker vem kako se cunje skuhajo! Presenečen nad jakno po pranju, nesem nazaj v trgovino, prijazna trgovka sicer mi da reklamacijski list, se pritožim, napišem kaj se je zgodilo... Potem pa brskam po netu in na različnih forumih berem pritožbe čez MayoMayo, takrat mi je bilo že malo jasno. No končno dobim odgovor... ...moja reklamacija je bila zavrnjena s strani njihovega tekstilnega izvedenca, razlog pa spet KUHANJE, pa kako v PM če vem 100% da se je prala na 30°C.
180eur sem pač vrgu stran, v mayimayi ne kupujem več in se trudim jim delat čimvečjo antireklamo!
MAYAMAYA JE PAČ PODEJTJE KI NATEGUJE IN PRIVABLJA Z VISOKIMI POPUSTI, AMPAK TUDI ZNIŽANE CENE SO ŠE VELIKO PREVISOKE ZA TA KITAJSKI POFL!!! TAKO DA PROSIM VSE DA NE KUPUJETE V MAYIMAYI IN NE BOMO IMELI VEČ PODOBNIH DEBAT NA FORUMIH. TUDI MENE SO NAT**** AMPAK ME NE BOJO NIKOLI VEČ PA ŠE KOGA SE PREPRIČAL NAJ NE KUPUJE VEČ TAM.
Bionka pa razumi da nismo vsi iz tekstilne stroke in se pač trudimo zaupat prodajalcem + sam podpiram slogan: "kupujmo slovensko! Ampak pri mayimayi žal ne več, ker sem čisto od vseh ki so kaj kupili tam slišal pripombe in zato se tudi sprašujem, zakaj plačujemo vse inšpekcijske službe da ne morejo zapreti takšne trgovine???!!!
Mal sem se razjezil, se opravičujem. Lp
Gvava1. 07. 2009 21:31:34
Zdravo! Zanima me kako je s potjo na Triglav iz Krme čez Kredarico? Koliko je še snega? Je vzpon že mogoč (varen) za planince brez cepinov in derez, oz. kdaj približno bo to mogoče? Seveda bi šli na pot samo v lepem sončnem vremenu. hvala za odgovore. Lp!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki