Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj
conalb / Zadnja sporočila

conalb - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
conalb3. 04. 2011 22:58:18
Danes sva se s prijatlom povzpela na Mrzlo goro iz Mrzlega dola. Krasno sončno vreme hitro pobira sneg, na Mrzli gori pa ga je še vedno toliko, da je nekoliko bolj začinjena kot v kopnem.

LP
conalb15. 01. 2011 13:44:39
Nekaj fotk iz včerajšnje Ojstrice.
conalb14. 01. 2011 22:42:52
Danes smo se trije povzpeli mimo Klemenče jame in čez Škarje na Ojstrico. Klemenča jama je praktično kopna, više je snega nekaj več in je predvsem na severni strani pomrznjen.Na Škarjah pa prava pomlad, sonce je žgalo, večina novozapadlega snega se je že splazilo. Vršni del neprijeten, ker je na poledeneli podlagi kakšnih 10 cm ojuženega snega in se delajo cokle. Razgled na bližnje in daljne vrhove pa je bil tokrat božanskli, v celem dnevu pa nismo nikjer srečali žive duše, verjetno bo konec tedna povsem drugače.

Srečno!
conalb20. 03. 2010 19:48:58
Cel kup je možnosti. Žal bo jutri v Julijcih najbrž bolj slabo, kar se tiče vremena. Mogoče torej v Karavanke. Kam pa je odvisno od razmer, od izkušenj in še česa. Od tistih lažjih bi bilo najbrž primerno kakšno Trupejevo poldne,Dovška Baba, ženikovec, Plešivec,bolj vzhodno pa Peca in Uršlja gora.
Za malo bolj podjetne pa najbrž pride v poštev Begunjščica, Vrtača, Stol, Zelenjak, Palec, Veliki vrh v Košuti, pa še kaj bi se našlo, ampak je treba biti previden glede snežnih razmer.
Tak mimogrede s prijateljema gremo jutri mau pokukat kakšne so kaj razmere v vzhodni grapi Vrtače.
Pozdrav, in srečno.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki