Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
holcer / Zadnja sporočila

holcer - Zadnja sporočila

Začete teme:
holcer 3. 04. 2014 15:16:44
Spoštovani,
vsem ,ki se odpravljate po Šumljakovi poti na Pohorje odsvetujem tovrsten podvig,saj obstaja nevarnost naleta motornih koles-krosarjev. V nedeljo smo bili priča poškodbi psičke,ki jo je oplazil(na srečo manjša poškodba,ker je bila na vrvici)motorist z neregistriranim motorjem Nevem ali je gospa prijavila nezgodo policiji,sicer pa so vse tovrstne prijave namenjene statističnim podatkom za javnost o delu policije. Kdor pa se odloča za takšen adrenalinski pohod naj bo resnično pripravljen na vse.

holcer 17. 03. 2014 19:58:28
Pozdravljeni,
švic majica smrdi tudi po pranju ! Majica je iz sintetike,elastilana ,bombaža.....firma Crane, super dobra je razen tega smrada. Ostale majice se normalno operejo ,posušijo in so tako kot mora biti. Kdo imama kakšno izkušnjo.

Lep dan !
Komentarji:
holcer 15. 05. 2017 17:59:17
Kupil sem Garmin Dakoto 10 rabljenega za brezskrbno hribolazenje čez drn in strn ter gobarjenje pa si z njim kaj dosti ne znam pomagati ,še več lani sem se skoraj izgubil ,ker sem se preveč zanašal nanj !
Kje lahko izvem kaj več o nastavitvah in kako si priskrbim karte za poljuben okoliš ! Prosim za podrobno razlago penzionistu primerno .

Pozdrav vsem hribolazcem
Brane
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki