Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
joste / Zadnja sporočila

joste - Zadnja sporočila

Začete teme:
joste21. 03. 2019 12:18:20
Živjo, za potrebe fotografiranja na različnih projektih iščem družine z mlajšimi otroki (cca. 4-10 let). Prihajajoči projekti so predvsem na temo pohodništva, zato so izkušnje na tem področju zaželjene. Prav tako so zaželjena primerna oprema in oblačila (visoki pohodni čevlji, pohodne palice, ...).

Fotografiranje na zahtevnih poteh ni predvideno, se pravi gre bolj za lažje poti izven resnejšega visokogorja (npr. Blegoš, Pohorje, kaki grički na Jeruzalemu, itd...).

Fotografiranja so po celi Sloveniji, največ sicer na Gorenjskem.

Poleg pohodniških motivov fotografiramo tudi druge turistične aktivnosti - npr. obisk kakega muzeja, obisk turistične kmetije, kolesarski izlet, ...

Zaželjena je časovna fleksibilnost, saj so fotografiranja velikokrat med tednom in predvsem odvisna od vremena, tako da če ugotovimo, da je na dogovorjeni datum slaba vremenska napoved, se fotografiranje prestavi za kak dan. Zaželjen je tudi lasten prevoz.

Plačilo za 1 snemalni dan (od jutra do večera s premori, malico, kosilom, ...) je cca. 450 eur bruto za družino. Lahko je pri kakšnem projektu tudi višji budžet, ampak tu nekje.

Dodajam tudi kolaž fotografij za približno predstavo za kakšen tip fotografij gre.

Če bi koga zanimalo se mi lahko javite na mail jost.gantar@gmail.com - super je, če priložite tudi kako aktualno fotografijo, najbolje iz kakega družinskega hribovskega izleta! nasmeh

Hvala - upam da se kdo najde!
joste12. 08. 2014 10:44:15
V soboto smo se zvečer podali na Črno prst, si z vrha pogledali ognjemet Kresne noči v Bohinju, doživeli čudovit sončni vzhod nad Bohinjskim jezerom, se bojevali s konji na planini Za Črno goro, občudovali neskončne cvetlične preproge in pohajkovali po vrhovih grebena proti Raskovcu ter se spustili v Ribčev laz.

Več fotografij in obširen popis poti sem objavil na povezavi: Sen Kresne noči nad Bohinjskim jezerom
Komentarji:
joste12. 04. 2019 14:32:15
Hej, še enkrat tole obnovim, če se še kdo najde, beri zgoraj. lp!
joste8. 11. 2016 11:11:08
Pred poslabšanjem vremena sem sončni zahod pričakal na Turski gori, jutro pa v bivaku pod Skuto. A tekom noči je v KSA že prišla fronta s poslabšanjem in na Male pode prinesla gosto meglo. Vseeno prekrasen jesenski skok v hribe!

Več fotografij in opis poti na povezavi:
Jesenska noč v bivaku pod Skuto in Turska gora
joste1. 12. 2015 14:54:37
Super, lepo dokumentirano in krasno povzeto - vsekakor dobrodošle informacije za prihodnje obiskovalce teh koncev. Hvala!
joste1. 12. 2015 10:23:18
Hej, ima slučajno kdo kako informacijo glede razmer na poti do Vodnikovega doma na Velem polju - bodisi z Rudnega polja okoli Tosca, bodisi preko Bohinjskih vratc iz Krme. Hvala.
joste20. 07. 2015 11:38:04
Prejšnji teden smo šli na Triglav "skozi" mavrico, saj se nam je na Begunjskem vrhu nasmehnila sreča z nadvse intenzivno glorijo, ki je vztrajala kakih 20 minut. Štart v Vratih po Tominškovi poti, na Staniča prespat, vmes na Begunjski vrh in Visoko Vrbanovo špico, potem pa mimo Kredarice na relativno obljuden vrh Triglava. V Vrata smo se vrnili po poti čez Prag.

Več fotografij in podrobnejši popis pa na povezavi: Iz Vrat na Triglav skozi mavrico
joste10. 04. 2015 10:22:25
Še moj posnetek Triglava in Julijcev iz Izole - ko je že ravno debata na to temo. Sploh pozimi je vidljivost lahko res nora... *nalagalnik slik žal javlja neko napako, tako da si jih lahko pogledate preko spodnjega linka...

Več fotografij iz te serije pa najdete na: Fotografije Pirana in Izole
joste18. 12. 2014 19:35:34
Hej, hvala! carniolus: Do jutra pa kdaj drugič in v kakšnem drugem letnem času mežikanje Klemen: Ja bomo pa udarl še kakšno skupinsko - "the more the merrier" nasmeh
joste17. 12. 2014 09:31:39
Tik pred poslabšanjem vremena smo izkoristili sončno popoldne in skočili na Rodico, na kateri smo pričakali sončni zahod - videlo se je vse do morja!

Več fotografij in opis poti pa na povezavi: Zimska Rodica v barvah zahajajočega sonca
joste19. 08. 2014 14:55:08
Res je, z orientacijo ni težav. Za turo, ki sva jo prehodila midva je ta smer boljša - torej gor po grebenu in dol po avstrijski strani na Jezersko sedlo ter Ledine. Če pa bi vključil tudi zavarovano plezalno pot iz Ledin pa je verjetno bolje obratno - gor po plezalni in dol po grebenu na Jenkovo planino torej.
joste19. 08. 2014 11:59:28
V nedeljo na Veliki Babi preko Jenkove planine po grebenu gor in dol preko Jezerskega sedla na Ledine. Super razgledna krožna pot in po dolgem času en čudovit sončen dan!

Več fotografij in opis poti sem objavil na povezavi: Po grebenu na Veliko Babo
joste25. 07. 2014 10:46:36
V ponedeljek sva obiskala Raduho, od Bukovnika čez planino Grohat, žal pa nama jo je malo pod vrhom zagodel dež, tako da nanj nisva stopila. Vseeno lep izlet in pristen konakt z naravo.

Več fotografij in opis na povezavi: Deževno v kraljestvu Raduhe
joste26. 05. 2014 11:17:40
Hej, za celo pot sem potreboval cca. 6 ur, ampak sem si dal precej opravka s fotoaparatom in dolgo sem bil na vrhovih. Sicer je recimo Kofce - Veliki vrh ura pa pol hoje, Veliki vrh - Kladivo pa tudi dobra urca, za naprej pa ne vem... Po vodniku Karavanke sodeč naj bi bilo začenši na Kofcah prečenje celotnega grebena v eno smer 8-9 ur...
joste26. 05. 2014 10:25:19
V soboto na Košuti - na Velikem vrhu in Kladivu. Sprva je sicer kazalo malo slabše zaradi oblakov, ki so skrivali greben, a se je kasneje razkadilo, tako da so bili razgledi preko grebena čudoviti. Od Velikega vrha do Kladiva je še kakšna zaplata snega, ki jih lahko obidemo okoli po travah - a pozor, tudi te drsijo!

Popis in več fotografij sem objavil na svoji spletni strani na povezavi: Košuta - Veliki rh in Veliko Kladivo
joste12. 03. 2014 10:43:42
Včeraj na Begunjščici, gor po Centralni grapi, dol čez Šentanski plaz. Razmere super, le na vrhu je precej pihalo. Več fotografij in popis sem objavil na svoji spletni strani.

Povezava do fotografij: Begunjščica Centralna grapa in Šentanski plaz
joste9. 03. 2014 20:47:27
V petek sem se odpravil razgledat na poplavljeno Planinsko polje, obiskal sem tudi Planinsko goro. Prizori v teh koncih so trenutno resnično osupljivi in komajda verjetni - na blogu sem spisal nekaj stavkov in objavil več fotografij.

Povezava do fotografij: Rekordno poplavljeno Planinsko polje
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki