Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Kamniški vrh
capraibex     
27.3.2020
Nihče se noče ukvarjati z njim.Njegovo posiljevanje z neprimernimi prispevki,ki jim ni konca in kraja so problem.
primoza     
27.3.2020
Ravno si negiral samega sebe. A se ti ne zdi tvoja objava malce čudaška za temo Kamniški vrh?
funnyboy     
27.3.2020
Ponavadi se izogibam takim debatam, ker se mi zdijo (najmanj) otročje in mislim, da ne pašejo na forum trenutne razmere, ampak tokrat bom pa naredil izjemo, ker se mi zdi, da včasih stvari res povsem zaidejo.

Na tem forumu konstantno opažam nekatere posameznike, za katere se mi zdi, da prav čakajo, da bo kdo, ki jim ni všeč in jim ne paše kaj objavil, da se bodo lahko spodtaknili pod objavo in napisali kak "lep" komentar. Ob tem me zanimna sledeče:

1. ali take stvari res pašejo pod trenutne razmere? Zakaj se je potrebno tu pred vsemi obmetavati z različnimi besedami? Zakaj se take stvari ne razčistijo na zasebnih sporočilih ali kar v živo, da si ljudje v obraz povedo, kaj si mislijo o nečem?

2. ali je res potrebno, da uporabljamo take besede in smo nestrpni do sočloveka?

Verjetno ima vsak izmed nas koga na tem forumu, ki mu je antipatičen zaradi takih ali drugačnih stvari. Mar to pomeni, da bomo zdaj vsi pisali o tem eden čez drugega? Upam, da ne. Zaradi takih stvari ljudje zapuščajo ta forum, kar se mi zdi škoda.

Trenutno se toliko govori o Primožu, ki ga osebno ne poznam. In nisem glede tega besedičenja ne na eni in ne na drugi strani ampak vseeno. Človek ima svoj način objavljanja kot vsak izmed nas. Enim paše, drugim pač ne. Če vam torej gredo na živce ulomki, selfiji itd... se pač izogibajte njegovih objav. Meni tudi ni tak način objavljanja najljubši, pač gledam na te stvari drugače kot on, ampak kaj, se bom zdaj zaradi tega kregal in pisal take besede, kot jih berem tu? Mar je res potrebno, da je pod vsako njegovo objavo en kup "smeti"? Komur se zdijo njegove objave neprimerne itd.., naj jih pač ne gleda. Konec koncev pa se kdaj tudi od njega dobi kako informacijo glede razmer. Ne vem, kaj naj drugega rečem?

Mislim, da nam ne bi škodilo malce kulture na sicer uporabnem in prijetnem forumu. Skupaj nam lahko uspe, če se bomo potrudili velik nasmeh nasmeh
redbull     
27.3.2020
Podpis pod tvojo izjavo Primož G.

Srečno
primoza     
27.3.2020
Gornje ugotovitve so delo pravega intelektualca. Sicer se mi zdi, da ljudje foruma ne zapuščajo v preveliki meri. Res pa je, da se lahko kar bojijo objaviti turo. Morda bo previsoka za ta čas, pa spet manjkale bodo vejice ipd. Običajno odgovorim zadnje čase v takih primerih le, če ima zadevna oseba kak zanimiv slikovni repertoar, ki kaže na to, da ne gre za kakega drona. Srečno še naprej.
djimuzl     
27.3.2020
Ulomki in selfiji marsikomu niso všeč, ampak niso problem, temveč kvečjemu podlaga za kakšno šalo ali dve...
Obiskovanje kmečkih turizmov in visokogorja v teh časih - še posebej, če se "mora" zato na drugi konec države - pa je problematično.
Odobravanje in čestitanje drugim ob početju, ki ga PZS in GRS odsvetujeta v teh časih, pa se pojavlja tudi pri drugih forumaših - tudi tistih, ki so nevarno in odgovorno delo GRS spoznali zelo od blizu...
bogorski     
27.3.2020
Če ste zdravi in brez dela, se pridružite prostovoljcem. Čakanje v zasedi na “hribi”, ne koristi nikomur.
Stran: 1 2 3 ... 9 10 11       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki