Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Menina planina
lijaneja     
31.1.2019
V bojazni, da ne bo več sneženih zim?jezik
golica     
3.4.2019
v soboto planiramo s PD Menino,že cvetijo žafrani?,na Veliki planini vidim,da so že.
hvala za podatkenasmeh
andrej Lj     
3.4.2019
V soboto 30.3. sem bil gor iz Biba planine. Žafrani že cvetijovelik nasmeh.
Vsem varen korak še naprejnasmeh.
golica     
3.4.2019
super, hvala za info, se veselim vijoličastih preprognasmeh
lijaneja     
3.5.2019
Na prazničen dan sem se namenil obiskat en lažji hrib, kar Menina vsekakor je. Zapeljemo se kakšnih 150 višincev nad vasico Okrog in uživamo do Vivodnika večinoma po brezpotjih. Obiščemo najvišjo točko, kjer je stolp, Dom na Menini, kjer pomalicamo 'meninski' golaž (6€), se sprehodimo do moravškega UKW bivaka in sestopimo do avta čez Bibo planino, kjer postrežejo s super čajem. Sledila je še 'analiza' na vrtu lokalčka ob kamniški obvoznici.
Menina planina Olševa, Raduha in Peca z razglednega stolpa na Vivodniku 1508m.1 Menina planina Zgoraj levo beli Vel. vrh - Zelenica in Molička peč, spredaj travnata Lepenatka in skalnati Rogatec.2 Menina planina Planjava in Ojstrica3 Menina planina Od Kočne do Štajerske Rinke, spredaj Rzenik in Konj.4 Menina planina Vivodnik5 Menina planina Od Krvavca do Kalške gore, spredaj Vel. planina in Kranjska reber6 Menina planina Od Kalškega grebena do Vel. Zelenice.7 Menina planina Ojstrica8 Menina planina Vivodnik9 Menina planina Dom na Menini10 Menina planina Današnja spremljevalca11 Menina planina Moravški UKW bivak12 Menina planina Na Bibi planini13
andi2     
19.5.2019
Danes popoldne sem krožil nad Tuhinjsko (ideja od nesplošne uganke) od Sv. Miklavža čez Ovčje jame, nato po cesti do lovske koče in pod velikimi stenami do planine Travnik. Nato mimo planine Ravne in Prevale nazaj. Kakšen vrh nisem obredel, bolj sem se prepustil poti in mislim. Zadnjo uro sem bežal pred gosto meglo in dežjem, pa me je vseeno močno opralo in streljalonasmeh Med obema planinama je pot presekana s svežo, obsežno vlako in podrtimi drevesi - povzroča težave s sledenjem; pot s Prevale je na precej mestih slabo markirana; pot od cerkvice skozi balvane in gozdni hrbet (V grebenih) in planina na vrhu sta mini naravni biser. Se vrnem posedet v sončnem vremenu.
Stran: 1 2 3 ... 13 14 15       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2019 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki