Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
kekec6227. 11. 2021 08:48:10
Tistim anticepilcem,kateri verjamejo v svojo resnico,priporočam,da ne potujejo predaleč,če pridejo do roba sveta , potem lahko padejo čez.
(+2)všeč
Becar27. 11. 2021 17:18:02
Cepljene bi vprašal, kako se kaj zdaj počutite glede tega Omikrona, ko vam bodo očitno zresetirali vse tri doze? In vas najverjetneje po zadnjih dognanjih še testirali nasmeh Stroka bo maksimalno poskrbela za vaše zdravje velik nasmeh

A tale Omikron povzroča strdke, kapi, pljučno embolijo, vnetje srčne mišice? Če ne bi vedel, da je Omikron, bi rekel, da gre za stranske učinke cepljenja nasmeh
(+4)všeč
kekec6227. 11. 2021 18:18:27
Padalo si že nabavil,če slučajno padeš z roba sveta?velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+2)všeč
Becar27. 11. 2021 18:45:26
Hmmm, naletel sem na zelo zanimivo spletno stran, ki razkriva pogodbe z vsemi dobavitelji cepiv. Na hitro sem preletel pogodbo med Pfizerjem in EU.

Kar lahko potrdim, je to, da je imel OPS prav. Plavšićeva se nam je spomladi lagala. Cepiva Pfizer so bila (vsaj takrat) v 3. fazi kliničnega preizkušanja, vsaka država podpisnica je bila s tem seznanjena in je prevzela tudi vso odgovornost za primer, če bi bilo s cepivom kaj narobe.

Kot sem rekel, enkrat lažeš, vedno lažeš. #zaupajmostoki

Jap, preizkusni zajčki ste bili, medtem ko so vam govorili, da so cepiva varna in učinkovita. Žal, ampak tako je.


https://www.odpriteoci.si/post/kdo-bo-%C4%8Dakal-55-let-mi-sigurno-ne-vse-razkrite-pogodbe-in-dokumentacije-za-vse-prozvajalce-vas-boli?fbclid=IwAR2krYuaxbh1Y4IpLGF49SoIOyRx1Zo4-6DNzihLR_uFS_x3R6x9u9_n4UQ
(+4)všeč
pantani127. 11. 2021 19:16:31
Novi "genialni" ukrepi v avstralski zvezni državi NSW (New South Wales), podatki so iz njihove uradne spletne strani:
- necepljeni lahko v notranjih prostorih pijejo alkohol samo,če sedijo,medtem ko cepljeni lahko pijejo tudi v stoječem položaju
- petje in ples: v notranjih prostorih lahko pojejo in plešejo samo cepljeni,necepljeni morajo medtem sedeti in ne smejo peti (ne piše,če se lahko sploh pogovarjajo?)...necepljeni lahko pojejo samo v redkih izjemah,recimo če jih kdo inštruira ali če oni koga inštruirajo...
Če bi tole uvedli pri nas,bi bilo po gostilnah cel kup inštrukcij velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
1
(+3)všeč
Sargon27. 11. 2021 20:19:39
Lepo je napisala gospa starejša: ukrepi niso tu zato, da zajezijo epidemijo, epidemija je tu zato, da nas preplavijo z ukrepi - in potopijo.
Ali res še kdo lahko verjame, da je zdaj, ko je več kot polovica prebivalcev cepljena in ko je več kot polovica preživela/prebolela stik z virusom, epidemija prišla do vrhunca, krivi pa so necepljeni?

Direktorica ameriškega CDC Rochelle Walinsky je javno povedala: "Naši podatki kažejo, da cepljeni ne prenašajo virusa in ne zbolevajo. To niso le klinični preizkusi, so tudi podatki v realnem svetu." To je bila gola laž, ki so jo z blokado informacij prikrivali dokler se je dalo, a je bilo breakthrough primerov preveč in je moral dr.Fauci javno priznati:"Delta je spremenila igro, cepljeni prenašajo virus enako kot necepljeni. Cepiš se zato,da huje ne zboliš ali umreš." Verodostojnost drugega stavka je zdaj na preizkušnji v realnem svetu v Singapurju, kjer je ob 90%-ni cepljenosti porast okužb 4 kraten in porast smrti 22 kraten!

Ker cepivo dobro "deluje" le pri tistih, ki niso ogroženi, bo naslednja tarča cepilne histerije cepljenje otrok, kjer se bo odprlo novo bojno polje, na katerem bodo nadalje razcepljali družbo in številne starše spravljali v hude čustvene stiske. Starejše bodo postavili pred rafalne boosterje; da prikrijejo fiasko cepiva, pa bodo iz Afrike uvozili novo varianto, ki bo znova spremenila igro. V Afriko bodo izvozili cepivo, ki se mu izteka rok, velikodušne države pa se bodo uvrstile na častno listo donatorjev.

Medtem ko eden od guvernerjev Bank of England opozarja Britance, da bodo mnogi to zimo morali izbirati med ogrevanjem doma ali nakupom hrane, Biden in Ursula von der Leyen pravita: precepili bomo svet. Zahod nima več realnega denarja, natisnili ga bodo in račun preko inflacije poslali prebivalstvu. Z denarjem prebivalstva bodo plačali cepiva, ki jih revne države ne želijo, velefarmaciji pa omogočili bajne zaslužke. Podatek, ki ga je povzel in objavil v reviji ISIS akademik dr.Kordaš o 100 milijardah doz cepiva (cena preko 1000 milijard evrov)lahko postane resničnost.

Ob vseh podatkih, ki so na voljo, po javnem priznanju dr.Faucija, da cepljeni enako prenašajo virus kot necepljeni, avstrijska vlada zapre 2 milijona državljanov v hišni pripor,cepljeni pa se ponosno sprehajajo po dunajskih ulicah z zavestjo kako so družbeno odgovorni in državotvorni. Vendar je vladi kapnilo, da bi ukrep znal razkriti gnilo hinavščino in je hitro zaprla vse po vrsti.
Seveda je v Sloveniji nekaj ljudi, ki ploskajo avstrijskemu eksperimentu, ki je le nova varianta tistih pred 80 leti. Tudi takrat so nekatere proglasili za nečiste, jih krivili, da prenašajo tifus,jih genetsko testirali in prisilno zdravili, zapirali v geto in nato v taborišča.

Priseganje: NIKOLI VEČ ! Kakšna hinavščina. Legendarni ameriški investitor Jim Rogers je dejal: Iz zgodovine se naučimo samo to, da se iz nje nič ne naučimo.
(+5)všeč
Becar27. 11. 2021 20:24:30
Tole pa je slika s 24kur, le poglejte si jo dobro, imate vse napisano že za naprej, kateri sevi so splanirani velik nasmeh In celo, kje bodo izbruhnili velik nasmeh


https://www.24ur.com/novice/korona/nova-razlicica-koronavirusa-potrjena-v-nemciji-italiji-in-veliki-britaniji.html
1
(+3)všeč
pantani127. 11. 2021 20:28:52
Nova različica virusa se je pojavila v samih dobro precepljenih državah. Tudi Izraelu. Kakšna slučajnost in kakšna koincidenca sovpadanja s priporočenim tretjim odmerkom ki ga je večina dvakrat cepljenih že zavračala. Sedaj vas reši tretji odmerek čeprav cepivo na nov sev ne prime. Res ste eni izobraženi in ni čudno da verjamete znanosti velik nasmeh
(+4)všeč
pantani127. 11. 2021 20:34:57
Tretji odmerek krepi imuniteto, zato smo po četrtem odmerku zaščiteni. Toda po petem odmerku je mogoče razmisliti o sprostitvi omejitev, medtem ko bo šesti odmerek ustavil širjenje. Mi smo mirni in verjamemo, da bo sedmi odmerek rešil težave in zato bi morali osmi odmerek prejeti povsem mirno. Klinična faza devetega odmerka potrjuje, da deseti odmerek zagotavlja zelo stabilna protitelesa v vseh državah, kjer prejmejo enajsti odmerek, ni nadaljnjega širjenja virusa, zato glede dvanajstega odmerka ni treba biti skeptičen. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+4)všeč
VanSims27. 11. 2021 20:50:19
Sargon: "avstrijska vlada zapre 2 milijona državljanov v hišni pripor,cepljeni pa se ponosno sprehajajo po dunajskih ulicah z zavestjo kako so družbeno odgovorni in državotvorni"

Vsak ima priliko da z enim pikom v nadlaht pride med prvorazredne. Kdor pa trmari in iz inata noče, si je pa sam kriv.

Becar: vidim, da imaš težave tudi s poznavanjem grške abecede. Misliš, da kar naključno izbirajo črke. Zakaj pa misliš, da smo že pri omikronu?

pantani1: "Nova različica virusa se je pojavila v samih dobro precepljenih državah. Tudi Izraelu. "

Meni je pa logićno: dvomim, da se je pojavila v Južni Afriki, kjer je precepljenost majhna. Če je res odporen na cepivo, je bolj logično da se je razvil v eni od precepljenih držav in se širil potem tudi v Južno Afriko, kjer so ga odkrili. Vsaka nevarnost pomeni selekcijski pritisk na vrsto in obrambo bo razvila ta vrsta tam kjer je nevarnost največja. Torej tam kje je cepiva največ bo preživela mutacija, ki se je sposobna ubraniti cepivu.
všeč
kekec6227. 11. 2021 21:26:01
VanSims:Tole je za tiste,ki še verjamejo,da je zemlja ploščata,malo preveč,da bi razumeli.
(+1)všeč
kekec6228. 11. 2021 06:33:02
To,da izkoriščajo svetovno krizo,ali so jo morda tudi ustvarili drži,tega nisem nikoli zanikal,trdim pa,da za Covid boleznijo ljudje umirajo.
(+1)všeč
MitjaBelak28. 11. 2021 07:28:32
Ena za dobro jutro.
1
(+2)všeč
SamoK28. 11. 2021 07:41:46
>https://www.youtube.com/watch?v=pchYoCtcKh4

Čudovito! Tako se pa že dolgo nisem zabaval. Gospa je skušala med tem pogovorom povedati čisto vse neumnosti. Kogar zanima ena jutranja doza kretenizma (mogoče namesto kave) - toplo priporočam!!!

Recimo trdi, da je zdaj samo še 26 milijarderjev na svetu, iz česar sklepa neko svojo zaroto.
(Če se komu ne ljubi preveriti, naj povem, da jih je več kot 2000 in jih je vsako leto več.)

Ostalo je večinoma tako zmedeno, da niti ni kaj preverjati. Je pa zabavno.velik nasmeh
(+3)všeč
MitjaBelak28. 11. 2021 12:35:34
Recimo trdi, da je zdaj samo še 26 milijarderjev na svetu, iz česar sklepa neko svojo zaroto.
(Če se komu ne ljubi preveriti, naj povem, da jih je več kot 2000 in jih je vsako leto več.)

SamoK, tu se pa tudi jaz strinjam.nasmeh
všeč
Becar28. 11. 2021 13:21:01
Eno vprašanje za cepilce. Ali gre za teorijo zarote ali gre za zaroto?

Nekaj dni nazaj, ko je ema priporočila cepljenje otrok 5-12 let, sta bili na 24ur dve novici ena zraven druge. V prvi je Poklukar povedal, da se mora v zvezi s tem priporočilom naša stroka še poenotiti. V drugi novici pa je pisalo, da smo že naročili 60.000 cepiv za to starostno skupino.

Za odgovore se vam zahvaljujem.

P.S.: Nisem zdravnik in hkrati tudi neumen nisem. Število nam poznanih primerov smrti zaradi covida še vedno = 0. Število nam znanih hospitalizacij zaradi covida = 0. Preboleli vsi v širši družini razen mene, ki sem očitno imun. Nobenih problemov tudi pri ˝rizičnih˝ članih družine, prijateljih, kolegih, znancih, poslovnih partnerjih itd. In zdaj naj se hodimo vsi dvakrat letno cepit. Čakaj, zakaj že? Da zaščitimo vas, že cepljene? nasmeh
(+6)všeč
SamoK28. 11. 2021 15:20:17
>Ali gre za teorijo zarote ali gre za zaroto?

26 milijarderjev? Definitivno zarota!
(+2)všeč
Becar28. 11. 2021 15:52:58
Samo, pralnica še obratuje, al že kaj zmrzuje?
1
(+2)všeč
Stran:123...276277278279280...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki