Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Dovški Babi (1891 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar9. 08. 2021 09:45:12
Na spodnjem linku pa je še povezava do pravnega ozadja. V kolikor živimo v pravni državi, ki je del EU in s tem evropskega prava, je treba to spoštovati.

V kolikor pa smo v državi fašističnih neandertalcev, potem tega ni treba spoštovati.

Resolucija Sveta Evrope št. 2361 (2021)

PREVOD
(+4)všeč
zavest9. 08. 2021 09:54:57
A je Bećar že pogledal vrhunske rezultate, ki jih na področju covida dosegajo ZDA?

Odkar je pompozno objavil mesec dni zastareli vir, čakamo na njegov odgovor še bolj kot poštar, da vroči kuverto JJ velik nasmeh
(+2)všeč
Becar9. 08. 2021 10:00:16
Avtor: Sanja Banič Janežič

Cepiti – ne cepiti

Včerajšnja izkušnja me je pripeljala do točke, ko sem si rekla DOVOLJ.
Na kratko kaj me je pripeljalo do tega in zakaj bom postala glasna.
Konec aprila sem se odločila, da se cepim (Astra Zeneca). Verjela v Covid in cepivo. Z odločitvijo sem sprejela tudi dejstvo, da pride lahko do posledic, tako kot po vsakem cepivu.
Žal sem po tednu dni prejetja 1 doze spoznala, da imam to smolo, da sem ena tistih, ki konkretno občutijo posledice cepljenja.
(Bolečina v nogi, 4 dni nisem mogla hoditi, mravljinci v levi nogi in roki že 3 mesece, mravljinci v glavi, za glavobole težko opišem z besedo moč bolečine – migrena ni nič v primerjavi s to bolečino, kratki stiki v glavi,…)
Moj osebni zdravnik je moje stanje vzel zelo resno in mi naredil vse preiskave v njegovi moči. En dan me je tako zvilo, da sem šla na urgenco v Ljubljano. OK to, da čakaš več ur ti je jasno še predno greš tja. Po pregledu mi zdravnik reče, vse je ok, težave so posledica cepljenja in mi je žal za vas, ker boste od te točke naprej prepuščena sama sebi. Nihče se noče ukvarjati s posledicami cepljenja zato vas nimam kam poslat. Kliče še infektologa, če me lahko napoti k njim. Ta ga zavrne z besedami zelo verjetno gre za navzkrižno reakcijo in avto imuno dogajanje v ozadju, ki je posledica cepljenja. Gospa naj počaka, da mine. Sestra prinese izvid in me pošlje domov. Težave še vedno vztrajajo. Nadaljujem na nevrološki urgenci, napotijo me na MR glave nato kontrola pri nevrologu. Imam srečo in v nekaj dneh dobim termin za MR, ta pokaže ishemične spremembe. Termin za kontrolo z zelo hitro napotnico pa čakam 2,5 meseca. Zato grem vmes na nevrološki samoplačniški pregled. Še vedno potrpežljivo, prijazno vse skupaj sprejemam kljub temu, da težave še vedno vztrajajo. Zavedam se, da so težki časi za vse nas zato ne bom izvajala dodatnih pritiskov in slabe volje.
Včeraj po obisku nevrologinje me je pa prijaznost in potrpežljivost minila.
Njen nečloveški odnos bom spustila in to da me je hotela odslovit po 2 minutah, ker bom potem res predolga. Postavila mi je diagnozo, da vse kar se mi dogaja je psihičnega izvora. Zaradi strahu, ko sem prejela prvo dozo kaj se mi bo zgodilo. RESNO? Pritisk mi naraste v višave. Prosim jo naj me napoti z nujno napotnico na psihiatrijo, ker očitno imam res hude težave s psiho, da sem si sposobna priklicati take težave in bolečine. Seveda me ona ne more napotiti tja. Malce spremeni ton glasu in mi razloži. ˝Žal zdravniki ne vemo kaj, kako in kdo bi se sploh lotili posledic cepljenja. Žal ne vemo kam to pelje˝. Glede ishemičnih sprememb na možganih mi razloži, da to ima vsak drugi človek, da to ni nič nevarnega. Ji naj verjamem? Najbolje, da ji ker drugače si znam s psiho priklicat še kakšno kap. (F#™®off). Zaključi tako, da mi svetuje protibolečinsko terapijo in naj počakam (tako kot vsi ostali), da mine.
Pri vsem tem me boli, ne posledice cepljenja, ampak nečloveški odnos, ignoranca, več tedensko/mesečno čakanje na termine. To, da pri vsakem zdravniku najprej poslušaš 5 min zagovarjanje cepljenja. Vsakemu povem, da nisem proti, saj sem se šla cepit. Ko sem vprašala ali naj grem na drugo dozo pa sem dobila odgovor: ˝Gospa, če bi bil jaz na vašem mestu me živ bog ne prepriča naj se cepim˝.
Moja zgodba zelo na hitro, ker ne bom več tiho. Ker ne razumem, da niso sposobni postaviti oddelka kjer bi se ukvarjali s posledicami cepljenja. Tako bi lahko našli neko rdečo nit posledic in bi nam hitreje in lažje pomagali. IMAMO pa lahko na vsakem parkirišču vsak dan ekipo, ki testira in CEPI. Na vsaki tabli plakat CEPI SE.
P.S. Če boš imel posledice, ostaneš sam.
(+7)všeč
zavest9. 08. 2021 10:47:50
Zanimiva ironija je tudi, da najglasnejše snežinke tukaj gor vpijejo CENZURA, FAŠIZEM, sami pa obenem vestno blokirajo vse drugače misleče in jih pozivajo "kolika je tvoja cena, da se v tej temi več ne javiš" zavijanje z očmi

Če obstaja Bećarjeva covid mafija, je on Don Covidleone anti-vaxx mafije velik nasmeh
(+3)všeč
Becar9. 08. 2021 12:00:25
Gospod je na Ministrstvo za zdravje poslal spisek povsem splošnih vprašanj o covid-19 (ki bi morala v bistvu vsakega od nas zanimati). Poglejte, kaj je dobil za odgovor. MINISTRSTVO NE RAZPOLAGA Z INFORMACIJAMI, niti ne ve, da bi katerikoli drug organ razpolagal s temi informacijami. Gre za tako preprosta vprašanja kot:
- znanstveni dokazi, da je covid-19 posebej splošno nevarna in nalezljiva bolezen
- znanstveni dokazi, kako pride do prenosa okužbe
- znanstveni dokazi o izolaciji virusa, kar je osnova za vse nadaljnje raziskave in ukrepe
- certifikate za ustreznost PCR testov
- statistični dokazi
- znanstveni dokazi o ustreznosti mask
- znanstveni dokazi o neoporečnosti in varnosti cepiv
- zakaj se pri covid-19 ne uporabljajo laboratorijske preiskave

In številna druga vprašanja.
1
2
3
4
5
6
(+3)všeč
pantani19. 08. 2021 12:06:34
Če zberete 100 črnih mravelj in 100 rdečih mravelj in vse položite v isti kozarec, se ne bo nič zgodilo. Če pa kozarec močno pretresete in ga pustite na mizi, se bodo pričele ubijati med seboj. Rdeči verjamejo, da je črn sovražnik, črn pa, da je sovražnik rdeči. Medtem pa je pravi sovražnik oseba, ki trese kozarec. Enako velja v družbi. Levi proti desnim. Bogati proti revnim. Črni proti belim. Cepljeni proti necepljenim. Itd. Preden se pričnemo prepirati med seboj, se moramo vprašati: "KDO TRESE KOZAREC?!". Smo zmožni to storiti?
(+9)všeč
pantani19. 08. 2021 12:15:54
Kdaj se bodo 3x cepljeni začeli kregati z 2x cepljenimi? velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+8)všeč
Becar9. 08. 2021 12:23:58
Ja, opažam, da se tudi tisti največji covid verniki začenjajo zgražat in spraševat, če je to s 3. dozo sploh še normalno in prepričan sem, da ima vsak pri sebi neko toleranco, koliko doz je pripravljen še prejeti. Tako da si covid mafija z večanjem števila odmerkov kar sama sebi žeblje v krsto zabija.

Spomnimo tudi na ˝teorijo zarote˝, da so že pred uvedbo 1. odmerka gradili tovarne za nadaljnja cepljenja, pa so zadevo dokazovali dokumenti, kljub temu so se primitivci smejali nam ˝flateartherjem˝
(+4)všeč
VanSims9. 08. 2021 13:18:12
"kljub temu so se primitivci smejali nam ˝flateartherjem˝"

Se vam še! In to ne samo primitivci. Oz. drugače, še butlji se vam režijo! nasmeh In flateartherji so proti vašim nebulozam, geniji.

Glede na @Becarjevo repliko pa vidim, da je spet @gely nekaj objavila. No, saj proti njenim objavam, so pa Becarjeve genialne. nasmeh

"MINISTRSTVO NE RAZPOLAGA Z INFORMACIJAMI,"

Mislim, da se je gospod obrnil na napačen organ, na nekatera vprašanja pa lahko najde odgovor tudi na netu, če malo poguglja in na straneh ustreznih inštitucij, NIJZ, covid sledilnik, ... Ajaaa tam pa niso relevantni podatki, prirejeni so kot covid mafija zahteva. A na ministrstvu je pa pričakoval drugačne odgovore ...
(+4)všeč
MitjaBelak9. 08. 2021 16:14:42

Zavest res si ta zadnji da bi ga blokiral, ker se tvojim komentarjem samo nasmejim. Si pa sicer z zadnjim oglašanjem malo pobrkal vse skupaj. Lahko pa ponudiš tudi ti ceno za neoglašanje. Bomo zbrali nč bat.
(+6)všeč
VanSims9. 08. 2021 18:46:09
Tudi jaz se nasmejim komentarjem @zavest. V pozitivnem smislu seveda.

Aja, pazi @zavest, nič čez Führerja. nasmeh mežikanje

We heil, heil in Der Fuehrer's Face!velik nasmeh
(+1)všeč
pantani19. 08. 2021 19:30:09
(+4)všeč
Becar9. 08. 2021 19:54:42
Mogoče pa kdo od t.i. blokirancev sedi v upravnem odboru Pfizerja? Le kdo ve...... velik nasmeh
(+3)všeč
pantani110. 08. 2021 07:44:05
Kaj je s »spike-proteini«?

Zatorej, kaj je torej s spike-proteini? Je to pomembno? Zakaj bi se s tem ukvarjali? Ne vem. Naj velja, da ne vem.

Pol-odprto pismo. Avtor: Srečko Šorli, fizik. COBISS: https://bib.cobiss.net/bibliographies/si/webBiblio/bib201_20210414_154413_a45944419.html; SCOPUS: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=37017351400; Web of Science: https://publons.com/researcher/4111694/amrit-srecko-sorli/; Inštitut za Bijektivno fiziko: http://bijectivephysics.com/. Citiram:

Spoštovani dr. Mateja Logar, spoštovani preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada in Specializiranega državnega tožilstva.

V zadnjih mesecih so bili objavljani znanstveni članki, ki neizpodbitno dokazujejo, da se po cepljenju nastali spike proteini ne zadržujejo le lokalno na mestu vboda, ampak se preko krvnega obtoka širijo po celem telesu in ga zastrupljajo (1). Vsled tega imamo veliko število bolezni takoj po cepljenju, mnoge povzročijo smrt par dni po cepljenju.

Bilo bi smiselno, da se nemudoma naredijo potrebne klinične raziskave o povečanem številu spike proteinov pri cepljenem prebivalstvu in da se ob ugotovitvi njihove prisotnosti o tem obvesti vlado. Metoda za ugotavljanje spike proteinov v krvi se imenuje “Western blot”(2).

Statistični podatki SURS kažejo preliminarni rezultat, da se je povprečna smrtnost v Sloveniji v prvih štirih mesecih leta 2021 povečala v primerjavi s povprečno smrtnostjo v zadnjih šestih letih za 9,44%, kar potrjuje zastrupljanje s spike proteini vsled cepljenja in posledično večje umiranja ljudi.

Statistična analiza velikih številk, ki sem jo predlagal prof. Beovičevi, bo kavzalno korelacijo »cepljenje-povečana smrtnost« neizpodbitno dokazala (3).

Dr. Logarjeva, vaša izjava, da so cepiva varna in učinkovita ni resnična (4), empirična znanost je ne potrjuje. Statistična analiza velikih številk, ki jo predlagam, jo bo neizpodbitno ovrgla. Tako trdim na bazi podatkov EMA: do sedaj v Evropi okoli 1,5 milijona poškodb po cepljenju in okoli 1400 mrtvih.

Moje pismo je spodbuda odgovornega državljana in znanstvenika, v katerem vas obveščam o hudi nevarnosti, ki grozi Slovenskemu prebivalstvu. Če ne bi imel za to trdnih znanstvenih dokazov, vam ne bi pisal. Sedaj je na vas, da nastala dejstva proučite in se odločite o izvedbi predlaganih raziskav in statističnih analiz, ki bodo moje trditve potrdile ali ovrgle. Zavedam se vseh pravnih odgovornosti vsebine tega pisma, ki sem ga napisal pri polni zavesti.

Vsem želim lep dan, v upanju, da naredimo v danem trenutku vse potrebno za varnost in zdravje državljanov Republike Slovenije.

Srečko Šorli

Skrajno prijazno. Etično. Odgovorno. Solidarno.

Avtorjevi viri:

Znanstveni članki na temo:
– Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients: https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

– SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

– CoViD vaccines and thrombotic events: EMA issued warning to patients and healthcare professionals: https://joppp.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40545-021-00315-w

– The S1 protein of SARS-CoV-2 crosses the blood–brain barrier in mice: https://www.nature.com/articles/s41593-020-00771-8

– COVID-19 Report: Breastfeeding Baby Dies After Mother Receives Pfizer Vaccine: https://www.visiontimes.com/2021/04/30/covid-19-report-breastfeeding-baby-dies-after-mother-receives-pfizer-vaccine.html

– SARS CoV-2 related microvascular damage and symptoms during and after COVID-19: Consequences of capillary transit-time changes, tissue hypoxia and inflammation: https://physoc.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.14814/phy2.14726

2. WESTERN BLOT:

- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7467868/

- https://www.proteinsimple.com/advanced-western-blotting-applications-for-sars-cov-2-research.html#development

- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC371214/

3. Zahteva za znanstveno analizo uspešnosti cepiv, ki bo neizpodbitno pokazala povečano stopnjo obolenj in smrtnosti v cepljenih skupinah prebivalstva: https://www.dnevnik.si/1042956964

4. Izjava dr. Logar, da so cepiva varna in učinkovita: https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/prihaja-novi-katastrofalni-val-logarjeva-priznava-da-jih-skrbi/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2KyRqQ7RK1PeMyinRMfmI3iI5xfWxV42EeGLZVWn3Msbx_qYRu5v6iJCE#Echobox=1624116862

5. VIDEO (S. Šorli) NA TEMO: https://www.bitchute.com/video/yKrkqCzbr3Rp/

K temu dodam, v vlogi ‘hudičevega advokata’:

Cepljenje se je v domovih (DSO-jih; ne puščam ob strani dejstvo, da se je tam zgodil zločin in da se zločin v DSO-jih nadaljuje – zaradi sprevrženo brezbrižnega ignoriranja problema zraka!! – na kar smo Mitja Vilar, prof. dr. Dušan Keber in jaz tedensko, tudi dnevno opozarjali od aprila 2020, do danes, zgodilo pa se ni nič in naredilo se ni ničesar!) začelo 28. 12. 2020. Glede na časovni zamik do polnega delovanja je učinek cepljenja na umrljivost mogoče vrednotiti šele po januarju 2021, torej s številkami od februarja 2021 dalje? Drži?

Številke so, so natančne, odražajo dejstva, resnico in tako, resnicoljubno, bodo tudi predstavljene javnosti? Dobro. Res dobro – če bo tako.

Še nekaj virov na temo:

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.06.20.448993v1
https://www.nature.com/articles/s41422-021-00495-9
https://www.nature.com/articles/s41593-020-00771-8
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096999612030406X
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.29.424619v1
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.04.409144v1
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.11.425914v1
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.10.12.335083v1
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.07.414706v1
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.09.30.317818v1
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.07.17.209288v3
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.05.02.072439v1
salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/
Je to pomembno, ne samo zanimivo? Zakaj bi se s tem ukvarjali? Naj velja, da ne vem.

dr. Andraž Teršek
(+5)všeč
VanSims10. 08. 2021 09:54:47
Spike Jones je očitno dal idejo za ta sestavek? nasmeh

A spike proteini bi morali ostati na mestu vboda in se ne širiti po telesu? Povečana količina spike-proteinov pri cepljenih? Ja, kako bi pa sicer dobili imunost, ki ravno temelji na tem, da imunski sistem spike proteine prepozna kot virus in ustvari protitelesa? In na to so bili napisani 'znanstveni' članki. eek

Bi rekel, da imamo na tem forumu poleg Führerja, še tudi Goebelsa, ampak mu oprostite ne seže niti do kolen. velik nasmeh

Je pa zelo zanimivo, da če vprašaš običajnega človeka, ne pozna nobenega, ki bi imel resne posledice cepljenja (s tem seveda ne rečem, da jih ni). Vsak antivakser jih pa pozna vsaj nekaj in za ne vem koliko jih je že slišal. zmeden
(+3)všeč
Becar10. 08. 2021 11:09:28
Nov model Opel Astra Zeneca
1
(+3)všeč
Becar10. 08. 2021 12:36:39
Pantani, hvala za odličen članek s poimensko navedenimi strokovnjaki s področja zdravstva in znanosti, ki razkrivajo covid prevaro svetovnih razsežnosti.

Pri takšnih razkritjih moramo imeti globoko spoštovanje do teh ljudi, ki so tarča hudih napadov s strani covid mafije, diskreditacij, cenzure, žaljenja itd. Saj podobno je tudi na tem forumu. Gre za ljudi, ki se PROSTOVOLJNO tudi po sankcijah kot so izguba zaposlitve borijo za človeštvo proti milijarderskim korporacijam in podkupljenim pokvarjencem ter prevarantom, zato bodo v zgodovino zapisani z velikimi črkami. Gre za bitko dobrega proti zlu. Ti ljudje so junaki.
(+5)všeč
magroman10. 08. 2021 14:18:57
VanSims-Je pa zelo zanimivo, da če vprašaš običajnega človeka, ne pozna nobenega, ki bi imel resne posledice cepljenja (s tem seveda ne rečem, da jih ni). Vsak antivakser jih pa pozna vsaj nekaj in za ne vem koliko jih je že slišal. zmeden

Recimo da sem običajen človek in tudi jaz sem zmeden.
Poznal sem točno 1 običajnega človeka, ki je umrl zaradi Covida(82 let), poznam pa 4 običajne ljudi, ki imajo posledice zaradi cepljenja že mesece.

Zanimivo.

lp,
(+5)všeč
Stran:123...211212213214215...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki