Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Dovški Babi (1891 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar10. 08. 2021 14:29:06
Jaz ne poznam nobenega, ki bi umrl zaradi covida, poznam enega 90. letnika, ki je umrl s covidom ob PREDHODNI pljučnici ter enega 80. letnika, ki je umrl nekaj dni po prvem cepljenju. Seveda uradno ne zaradi cepljenja zavijanje z očmi

Ko že omenjaš Vana, ti garantiram glede na zgodovino postov, da tudi on ne pozna nikogar, ki bi umrl zaradi covida v tej strašni epidemiji, vendar to skriva, ker bi samega sebe v drek potlačil.

Veste pri teh smrtih gre pa takole in kdor temu oporeka je bolan na umu. Da bo nekje pisalo vzrok smrti cepivo, bo to dejstvo moralo prestat nekih 43 obdukcij in 100 strokovih mnenj, 1 mesečnih zamikov do potrditve itd. Ko pa nek star in bolan umre, pa samo da je povohal covid avtomatsko napišejo vzrok covid, takoj direktno po smrti brez obdukcij!
(+5)všeč
VanSims10. 08. 2021 14:34:54
@Becar: "Saj podobno je tudi na tem forumu. Gre za ljudi, ki se PROSTOVOLJNO tudi po sankcijah kot so izguba zaposlitve borijo za človeštvo proti milijarderskim korporacijam in podkupljenim pokvarjencem ter prevarantom, zato bodo v zgodovino zapisani z velikimi črkami. Gre za bitko dobrega proti zlu. Ti ljudje so junaki."

Beri: "JAZ SEM JUNAK! ZAPISAN BOM Z VELIKIMI ČRKAMI!" zavijanje z očmi

@magroman: "poznam pa 4 običajne ljudi, ki imajo posledice zaradi cepljenja že mesece."

@Becar: "ter enega 80. letnika, ki je umrl nekaj dni po prvem cepljenju. Seveda uradno ne zaradi cepljenja zavijanje z očmi"

Jaz pa ne poznam nobenega od žlahte in znancev, ki so cepili, da bi kdo imel huje od par dnevnih prehladnih simptomov. Torej, to kar sem rekel v 4. odstavku posta 10.8.2021 9:54:47, je res! nasmeh
(+3)všeč
Becar10. 08. 2021 15:23:40
Cepilni kombiji/avtobusi

Ko jih že toliko skrbi za naše zdravje, kje so bili, ko je bilo treba rakave in druge kronične bolnike vozit na terapije, preglede, operacije? Ali pa pri razdeljevanju hrane revnim družinam brez prevoza? Aja, za to so pa prostovoljci dobri.

Nekatere stvari so mi zdaj bolj jasne velik nasmeh
1
(+7)všeč
Becar10. 08. 2021 20:37:03
In še malo Italije...... pri nas zaenkrat še spimo oziroma smo na morju nasmeh

Zanimivo, da narodi tako množično protestirajo proti tistim, ki jih želijo zaščititi pred tem strahotnim virusom a ne zavijanje z očmi In to v Italiji, kjer so trupla ˝odvažali z vojaškimi tovornjaki˝. Nekaj ne gre skupaj ali?

V človeški naravi je pač tako, da v kolikor se boš počutil ogroženega, te ne bo treba siliti v nobeno cepljenje! Vsak bo želel biti prvi cepljen.


PROTESTI ITALIJA
(+5)všeč
Becar10. 08. 2021 21:35:24
Zanima me, če je kdo slišal, da bi v Zahodni Afriki kaj protestirali proti cepivu za ebolo. Ker naši ˝znanstveniki˝ namreč poskušajo covid-19 na vso silo zakonsko dodati v isto kategorijo kot ebolo.
(+3)všeč
piotr10. 08. 2021 23:15:03
Zanimivo, "narodi množično protestirajo" proti cepivom... Ne, le nekaj promilov je teh, pa naj bo v F,I ali D pa še ti so naperjeni proti ukrepom in omejitvam.zavijanje z očmi
(+6)všeč
gely11. 08. 2021 05:05:10
Klinični patolog Ryan Cole z doktoratom iz imunologije in virologije: Zaskrbljeni smo zaradi visokega števila umrlih po cepljenju za COVID-19. Imeli smo primer, ko je umrl trinajst let star deček tri dni po prejemu cepiva. 10 otrok je umrlo zaradi srčne kapi kmalu po prejemu cepiva itd...VAERS ameriški sistem poroča o 11.045 smrtih po prejemu C-19 novega eksperimentalnega cepiva.
Kako je mogoče, da smo pri tolikem številu mrtvih imeli prvo avtopsijo šele pred enim mesecem? To ni znanost ampak medicinska tehnokracija. Kako lahko delamo znanstveno, če ni denarja za neodvisne obdukcije? Zanikajo, da so umrli zaradi cepljenja. Obdukcije so drage, a dr. Anthony Fauci, kje so sredstva za financiranje znanosti (obdukcij)?
S cepljenjem oseba prejme genomsko sekvenco za sintezo beljakovinske bodice, ki ne ostane na mestu injiciranja, temveč gre po celem telesu. Raziskave na živalih so pokazale, da je nevarna beljakovinska bodica S, tudi če ni celega virusa in da povzroča enake bolezni kot cel virus SARS CoV-2: enake bolezni pljuč, srca, možganov, ožilja...Zakaj potem iniciramo v telo strupene beljakovinske bodice, ki poškodujejo mitohondrije v celicah, ki dajejo celicam energijo.
Mnogo ljudi nima encima, ki razgradi mRNA iz cepiva in beljakovinske bodice lahko krožijo po telesu več tednov in povzročijo vnetje, ko se te bodice priključijo na ACE receptorje. Cepiv ne imenujejo eksperimentalna cepiva, ki so v resnici eksperiment na človeštvu?
Mnogi ljudje imajo po C-19 cepljenju poškodovane možgane, medtem ko zanikajo smrti zaradi cepljenja. Otroci umirajo zaradi vnetja srca, ko se beljakovinske bodice, kodirane z mRNA iz cepiva priključijo na ACE receptorje v srcu. Poškodovano tkivo srca se nikoli ne regenerira, temveč nastane brazgotina na srcu. In pri otrocih nastaja po cepljenju veliko miokarditisa. To ni znanost, ampak gre za strupen napad na populacijo, ki se mora takoj nehati.
Tudi ledvica so lahko poškodovana, jetra, testisi, jajčniki zaradi vnetja po cepljenju. Dr. Bridle iz Kanade je govoril o tem, da se mRNA koncentrira v jajčnikih in so ga utišali. Pri podganah so ugotovili 16% zmanjšanje plodnosti po cepljenju. Človeštvo je 3. fazi preizkušanja cepiv. Nastajajo mikro krvni strdki, ki se ne vidijo na sliki, merimo pa jih lahko s povišanim nivojem D- dimerja.
Kdor je prebolel COVID-19 in se je potem cepil ima lahko težave po cepljenju. in pri vsem tem domnevno ni denarja za obdukcije. Nimamo dolgoročnih varnostnih študij, ne vemo kakšno je tveganje za raka, neplodnost in avtoimunske bolezni po cepljenju.
Kako si delodajalci drznejo zahtevati, da so zaposleni poskusni zajčki v tem eksperimentu na človeštvu, ki krši Nuremberški kodeks?
Cepiva za COVID-19 motijo delovanje imunskega sistema, kot je delovanje CD8, T ubijalskih celic, ki preprečujejo razvoj rakavih celic. Herpes virusi (Alzheimer), human papiloma virusi (HPV, ki povzročajo rak na materničnem vratu), mononukleosis (Epstein Barr virusi, ki povzročajo kronično utrujenost) se po cepljenju aktivirajo. Ker cepivo moti delovanje CD8 celic, se je v zadnjih 6 mesecih povečalo število kancerogenih tumorjev.

https://www.bitchute.com/video/vByxQtP4ffZA/?fbclid=IwAR3w_57v323JRFbe_fIm6hJkHBxgw4RALEvgfUoT-WtitH0isbovmru76f8
(+5)všeč
VanSims11. 08. 2021 05:12:58
https://www.zurnal24.si/svet/lokal-ki-ne-streze-cepljenim-371366

Ha ha, boste rekli antivakserji,da čisto prav. Ampak počasi bo ostala brez gostov. nasmeh

Bi se pa jaz malo pohecal z njo pa rekel, da nisem cepljen (preveriti verjetno ne more), potem bi pač nekaj popil ali pojedel, ko bi odšel, bi ji pa zabrusil: Ha, ha cepljen sem. velik nasmeh

No, sem še malo pobrskal po netu in jo izsledil:

Bilobi Bioladen

Če pogledate ocene, ima v zadnjem času že veliko cvekov, no tudi nekaj petk od navdušenih antivakserjev, ampak enke kar prevladujejo, tako da si svinja ugled tudi po netu.

Mi je pa še prišlo na misel, če ne gre za kako finto a la "Kekčeva domačija", ko je nekdo v temi o njej domneval, da je tamkajšnja neprijaznost pravzaprav reklama za to, da pridejo ljudje pogledat kaj to je. nasmeh
(+2)všeč
Becar11. 08. 2021 07:26:47
Piotr, imaš vso pravico z enako mislečimi tudi ti zbrat ˝nekaj promilov˝, ker mislim, da bo treba kmalu spet svečke tam pred sodiščem prižigat in jokat z mamcami. Kako je to krivično, pa le reševali so človeška življenja, narod sploh ne razume....
(+5)všeč
Sargon11. 08. 2021 10:19:33
SPIKE JONES. Težko razumem poanto tega skeča. Vzbudila mi je le dve asociaciji – 1. Na spike protein in 2. Na Hitlerja, tretji rajh in medicino.

Ker se opleta s Hitlerjem levo desno, nekaj o tem.

Nemčija po 1. sv. vojni z ogromno žrtvami mladih mož, s poskusom boljševiške revolucije in gospodarsko krizo s hiperinflacijo, je bila v popolnem kaosu. Z obljubo o redu in disciplini, kaznovanju krivcev in vrnitvi v mitološko germansko veličino, so nacisti pridobili nemški narod, ki je bil izmučen od tegob.
Kdor meni, da je vse le krivda Hitlerja, da je bi ta le Joker, ki je z govori zavedel ljudstvo, naj posluša Carla Junga, ki pravi: Hitler je glasnik kolektivne podzavesti nemškega naroda.
Hitler je bil obseden od reda in čistoče. Leta 1923 je v pogovoru za ameriški časopis dejal, da je njegova maksima zdrav duh v zdravem telesu. Na oblasti so nato nacisti točno definirali, kaj je zdrav duh in kaj zdravo telo. Sledil je poseg v umobolnicah in eksekucija duševnih bolnikov. Ustanovili so genetsko zdravstveno sodišče, kjer so na 10 minutni seansi ugotovili, ali je, ali ni, človek genetsko bolan. Posledično je več 100.000 žensk moralo splaviti, več tisoč jih je pri tem umrlo.
Vse to so delali zdravniki, ne gestapo.

Izredno velik delež zdravnikov je bilo v nacistični stranki. Kasneje so se izgovarjali, da so le ubogali, da so delali po ukazih. Veliko zdravnikov je ostalo razsodnih, a jih je manična histerija pogazila.
Kako je bilo mogoče od začetnega naprednega javnozdravstvenega delovanja priti do množičnih umorov in grozovitih poskusov na ljudeh?
Na tej poti v pekel je bil labirint stopnic, ki so vodile gor in dol. Kje je bila tista, kjer so prestopili mejo od koder ni bilo vrnitve? Mogoče jih je bilo več, a ena je gotovo ta: Ko zdravnik, namesto, da je zaupnik, svetovalec in zagovornik posameznega pacienta in postane predvsem partner države, njene birokracije in kapitala, izgubi svoje poslanstvo.

Ko je bilo nacistične histerije konec, so se spraševali, kako je bilo to mogoče. Ali želimo dobiti še eno lekcijo, ali pa se že sedaj vprašamo, kako je mogoče v 10 minutah z nezanesljivim testom določati ali je človek zdrav ali ne in mu posledično prepovedati gibanje. In popolnoma zdrav človek je vnaprej osumljen in mora s testi, nad katerimi bdi medicinska birokracija, dokazati, da je zdrav in to sam plačati.

Značilen primer sprevrženega odnosa je gospa, ki je opisala težave po cepljenju. Zdravnik, ki cepi, partner države – povsod se reklamira, vedno na razpolago. Ko gredo stvari narobe, zdravniška zaupnika in svetovalca ni nikjer. In tako kot pri številnih drugih težavah, ko ta vrhunska '' evidence based medicine '' odpove, ji ostane kakšen dr. Mercola, a zdaj so tudi njega in njemu podobne lustrirali.
(+8)všeč
Becar11. 08. 2021 10:25:32
VAERS in URADNIH 11045 smrti po cepljenju. Ne bom špekuliral, koliko je neuradnih glede na to, da se obdukcije sploh ne delajo....

Zdaj pa mene zanima, koliko je uradnih žrtev cepljenja v SLO, ker mediji so objavili le eno smrt žene diplomata, kar bi verjetno težko prikrili.

Ker prispevke o snemanju covid oddelkov, osebne zgodbe covid pacientov, jokanje slavnih, ki so viseli na nitki življenja, pa vsi potem preživeli.....s tem so nas vsak dan bombardirali.


Pošiljam še povezavo do govora avstralskega senatorja Malcolma Robertsa, ki razkriva resnico dogajanja v Avstraliji. Ali bomo čakali, da se isto zgodi z nami?

povezava
(+4)všeč
pikica111. 08. 2021 10:48:14
@Sargon, dobro napisano.
(+5)všeč
zavest11. 08. 2021 11:07:22
Bećar vpije "eksperimentalno cepivo", ne loči pa pojma eksperiment in pogojna odobritev. Nič nenavadnega sicer, ker mu tudi ločevanje pozitivnih in negativnih števil dokazano dela težave.

Za lažjo ponazoritev: eksperimente smo izvajali v OŠ pri kemiji, ali pa Dr. Mengele nad ljudmi, pogojno so pa takim z gladkimi možgani dovolili vpis v naslednji razred OŠ in pogojno je odobreno tudi covid cepivo.

Ne se slepiti, da bi se cvetober anti-vaxxerjev šel cepit, če bi bilo cepivo tukaj in zdaj polno odobreno. Le izgovor bi bil druge sorte nasmeh

Mimogrede, a je Bećar že uspel pogledati, kako dobro napredujejo ZDA? velik nasmeh

@MitjaBelak, me veseli, da se nasmejiš mojim komentarjem, kajti Bećarjevi so po drugi strani za zjokati velik nasmeh
(+4)všeč
pantani111. 08. 2021 11:41:28
Če bi farmaciji, politiki in ostalim zaslužkarjem bilo mar za zdravje ljudi, bi morali še pred jesenjo testirati celotno populacijo s testi na protitelesa! Tako bi dobili realen podatek kolikšen odstotek populacije ima protitelesa, na si bo zaradi cepljenja ali prebolevnosti. To je zame eden in edini test, ki ga sprejemam. Toda tega ne storijo, ker se zavedajo, da ima velika večina ljudi že protitelesa in strašijo naprej s smrkannem in kihanjem, ki bo kot vsak virus doslej vzelo nekaj življenj, ki bi jih tako ali tako nesel na oni svet že prepih ali drug nedolžen virus.
(+8)všeč
guki11. 08. 2021 12:27:37
Za Becarja

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/tedensko_porocilo_nu_covid19_2021_29-30.pdf


Pri cepljenju. Na kratko vsak (skoraj), ki je umrl je umrl zaradi nešteto drugih kroničnih obolenj. Vse pričakovano, kot mora biti.

Vsi, ki so umrli od covida 65+ pa res noboden res čisto nobeden ni imel drugih kroničnih obolenj (častna).
1
(+3)všeč
Becar11. 08. 2021 12:36:55
Pantani, se absolutno strinjam. Za vprašati se je tudi, koliko denarja smo zmetali za vse te dokazano neustrezne teste, brezvezne maske in bedaste aplikacije ter vso cepilno propagando (ki je navsezadnje v nasprotju s pravom EU), vse zdravniške dodatke in njihove 20.000 EUR plače, medtem ko bi lahko zgradili kakšen nov bolnišnični oddelek, inštalirali prezračevalne sisteme kot enega ključnih dejavnikov za zmanjšanje prenosa vseh viroz, ne samo covida. Koliko sredstev smo namenili za obdukcije ljudi, kjer je napisan razlog smrti covid in koliko sredstev za obdukcije smrti po cepljenju, da bi imeli nek realen vpogled v vse skupaj. Koliko denarja smo vložili v razvoj covid ZDRAVIL? Koliko novih šolskih prostorov smo zagotovili, da bi učenci imeli lahko večjo varnostno razdaljo? Ko si odgovorimo na ta vprašanja, mora biti zadeva kristalno jasna!
(+4)všeč
Becar11. 08. 2021 13:45:12
Guki, se pravi, če povzamem, pri nas uradno smrti zaradi cepljenja NI nasmeh

Ni, kaj, Slovenci smo žilav narod!
(ne velja za covid, tam pa masovno umiramo)

Ravno berem, je nekdo iz večje tovarne iz Domžal napisal, da je sodelavec pri 51 letih nekaj dni po prvem odmerku padel v komo in umrl.

Takole velja pa za testiranje poslancev na droge:
1
(+3)všeč
Becar11. 08. 2021 13:53:24
Avtor: Gal Kovačič

Rad bi se javno zahvalil hotelu Ramada v Kranjski gori, za noro doživetje...
No bilo je nekako takole. Rezervirala sva si hotel, da greva na oddih, zakaj pa ne, ("malo stare bone pokoristiti"). Prideva v hotel in naju pričaka receptor, (imena še ne poznam, a ga bom izvedel). Vse je potekalo gladko, dokler nismo prišli do pogoja PCT. Sam nikoli nisem bil v življenju bolan in tudi v celem letu nisem imel te "sreče", da bi se okužil s tem "smrtonosnim virusom". Najbolj zanimivo od vsega je da sem zaradi tega pogoja očitno postal manj človek( recimo jud med 2. Svetovno vojno, ali pa vsi poznamo zgodbe o temnopoltih ljudeh..) No uglavnem receptor, ki sem ga opozoril, da so trenutno vsi PCT protiustavni in da mi krši moje pravice, me je iz hotela pospremil s prijaznimi besedami "Marš iz hotela", in nato, ker je tako podučen o pravnih zakonih klical policijo. Škoda da so prišli in napisali zapisnik meni v prid, pa se on tega sploh še ne zaveda... No če sem malo bolj specifičen v Uradnem listu EU 2021/953 v tretjem členu v 6. In 7. Odstavku lepo piše sledeče:
Posedovanje potrdil iz odstavka 1 ni predpogoj za uveljavljanje pravice do prostega gibanja.
7. Izdaja potrdil na podlagi odstavka 1 tega člena ne sme povzročiti diskriminacije na podlagi posedovanja posamezne
kategorije potrdila iz člena 5, 6 ali 7...
Po posvetu z odvetnikom sem prav tako dobil zanesljivo informacijo, da hotel ni zdravstevna ustanova, moje zdravstveno stanje pa ne rabim nikomur zaupati, če tega nočem, prav tako pa kot piše v Ustavi, se zaradi pogoja PTC ne sme diskriminirati nikogar. Če gremo korak naprej, na testu ne smejo izdati vaših podatkov, prav tako pa niso uslužbenci v hotelih in kelnarji ljudje ki so pooblaščeni do teh informacij... Tisti ki so se cepili, upam da so tudi prebrali kaj piše na listu, ki so ga podpisali.
Za konec bi dodal samo še to, da se mi zdi čudno, da je letos več okuženih kot lani, pa imamo že toliko cepljenih. Prav tako še nisem srečal človeka ki bi se zaradi €ovida-19 zgrudil na tla in umrl, kot bi se to za pravo epidemijo spodobilo. Kdor pozna zgodovino, bo vedel o čem govorim. Kdor pa pogleda še malo globlje in si vzame za primer Prašičjo gripo, ki je "razsajala" pa lahko tudi vidi, da je Covid, malo starejši brat, ki so ga sprojecirali čez našo lepo zemljico...
Za konec bi se res rad zahvalil vsem za tak krasen dopust, najlepše je očitno doma..
No uglavnem kdor ne ve in se ne zaveda svojih pravic, odškodnina se giblje od 5000€ naprej.
Ugalvnem vsem želim dobro, in če ste se cepili imate vso mojo podporo in vam želim le najboljše in upam da se zavedate, da ste se cepili, da boste zaščitili sebe, ker cepivo je varno. Tako kot ste se cepili za tetanus..
Uglavnem jaz ne diskriminiram nikogar, vsak ima pravico odločiti se in živeti kot želi.
Lep pozdrav! Dragi receptor, midva pa se vrjetno še srečava
(+5)všeč
guki11. 08. 2021 15:29:50
Ne Becar za eno se skoraj ve, da se še ne ve. Za vse ostale se pa ve, da so imeli 20.000 drugih kroničnih obolenj je treba bit zelo pazljiv, kaj prebereš.
(+2)všeč
Stran:123...212213214215216...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki