Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
starejša23. 11. 2021 12:21:21
Dandanašnja svoboda je nesvoboda. Prostovoljno suženjstvo ljudi, ki svoji lastni zasužnjenosti
ploskajo in se tega ploskanja ne sramujejo. Brez kakršne koli iluzije o zlati preteklosti lahko rečemo, da bi nas, sužnje sodobnih absurdov, prezirali vsi naši dejansko zasužnjeni predniki, kaj šele tisti, ki so si svojo svobodo izbojevali.
(+5)všeč
starejša23. 11. 2021 12:32:52
Turkmenistanski vodja Gurbanguli Berdimuhamedov (čigar ime je morda težko izgovoriti, a si ga je res treba zapomniti) je postavil nepozaben, izviren ukrep za zajezitev epidemije. Vsakemu, ki bi omenil »korono« ali v javnem prostoru nosil masko, je zagrozil z zaporno kaznijo. Ta gesta despotskega gospodarja zasluži vse pohvale in spoštovanje svobodnih ljudi, čeprav je bil v ozadju takšnega ukrepa nedvomno vladarski instinkt, in ne želja, da bi podaniki svobodneje dihali. V medicinsko-medijski propagandi prestrašenosti je bržkone prepoznal veliko konkurenco lastnemu despotizmu.

velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+5)všeč
Becar23. 11. 2021 14:07:02
Eeee moj Vanči, nislim, da ti ne bo uspelo počakat do poživitvenega ˝po navodilih proizvajalca˝. Bojanca te že ima v mislih. YOU CAN RUN BUT YOU CANNOT HIDE velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh

In spet nova teorija zarote, ki se je spremenila v zaroto mežikanje

Hitro se prijavit, dokler je še zastonj! velik nasmehvelik nasmeh

povezava
(+3)všeč
kekec6223. 11. 2021 15:42:40
Starejša:ko govoriš o suženjstvu,si pozabila,da se suženjstvo ni začelo s Covidom,ampak že mnogo prej.Mlade družine,če hočejo priti do stanovanja,se morajo zadolžiti za 30 let in potem so zavezani,da samo kimajo veljakom,da ne bi ostali brez službe.
(+1)všeč
Becar23. 11. 2021 16:40:44
Ravnokar berem, da so na OŠ Brežice učenci, ki so prišli brez maske do jedilnice po navodilih podravnateljice ostali brez kosila.

Me zanima, če je komu tu na forumu to normalno. Hvala za odgovor.
(+6)všeč
turbo23. 11. 2021 17:40:39
Cepljene je lahko upravičeno strah, saj niso dobili niti približek tistega, kar jim je bilo obljubljeno spomladi (zaščita pred Covidom oziroma obolelostjo). Z malce branja med vrsticami jih lahko tudi upravičeno skrbi, kaj bo čez nekaj let (krvni strdki, srčna popuščanja, itd.). Takrat bo težko dokazati, da je bilo cepljenje pred leti krivo za bolezen, že danes je to misija skoraj nemogoče. Necepljene pa lahko skrbi, ali so med tistih nekaj procentov, ki se jih bo bolezen krepko lotila in jo bodo komaj zmogli ali bog ne daj sploh ne. Dejstvo je, da se mesečno pojavljajo nove ugotovitve glede cepiva, kako in koliko časa dejansko daje zaščito, morebitne kratkoročne in dolgoročne posledice. Če se gleda na bolezen kot bolezen, si v minulih časih šel do zdravnika, od tam do specialista in potem so ti predstavili najboljši in najslabši potek bolezni in možna zdravljenja. Za vsak slučaj si šel po drugo mnenje in se potem odločil na podlagi dejstev in priporočil. Danes je pri Covidu glede dejstev in priporočil taka megla (svetovno gledano, da ne bo pomote), da se je na dnevni ravni vse težje odločiti, kaj si misliš glede vsega skupaj, kaj šele, kaj naj bi naredil glede na vsa (ne)znana dejstva. Osnova je zaupanje med zdravnikom in pacientom in danes smo pacienti, hočeš nočeš, vsa svetovna populacija. Zdravniki pa kakor katera in kakor kdo - eni bolj, drugi manj srčni, tretji vse bolj ali samo še politiki. Ni nam lahko, cepljenim prebolelim in testiranim, in kot vse kaže, nam še lep čas ne bo.
(+9)všeč
Becar23. 11. 2021 18:02:30
Ko so se začela t.i. ˝garažna˝ cepljenja okrog trgovin, se je točno videlo, da jim je čisto vseeno, ali flikneš kar tam na licu mesta ali pa čez nekaj let. Cepili brez vsakršnega vpogleda v kartoteke, stare dementne spraševali, če so na kaj alergični, s tem da je sestavina cepiva nepoznana. Cepili kar med zimsko sezono, na vrhuncu okužb.... Še za klopa te niso hoteli poleti cepit, da ga ne bi ravno takrat dobil.

Skratka vsak je imel že veliko možnosti, da bi spregledal, za kaj gre. Eni smo že dokaj kmalu izstopili iz te igre. Eni pa bodo očitno še nekaj časa vztrajali. Mislim pa, da ima vsak pri sebi neko mejo. Slutim pa, da s bomo morali tisto pravo svobodo slej ko prej izboriti nazaj z revolucijo. V nasprotnem primeru bomo za vekomaj zasužnjeni.
(+6)všeč
starejša23. 11. 2021 18:40:49
Medijsko-politično-propagandna kampanja okoli tega »virusa«, ki jo je edino ustrezno imenovati »propagandno psihološka vojna«, mora imeti tudi in predvsem psihološki razlog: in ta je prevzgoja svetovnega prebivalstva. Z drugimi
besedami: prebivalstvo, ki je bilo doslej ideološko vzgajano in prepričano, da živi v »demokratičnem« in »liberalnem« svetu, in bilo s propagando usmerjano, da na svet gleda skozi prizmo »človekovih pravic« in »potrošništva«, je treba prevzgojiti, da bo na svet gledalo skozi prizmo »virusa«, torej »življenjske ogroženosti«, zaradi katere se mora odpovedati pravicam in potrošniškim dobrinam – ki da so nepomembne in pogrešljive v primerjavi s propagandno ustvarjeno) »življenjsko ogroženostjo«. Z drugimi besedami: gre za kampanjo strahu, s katero je edino mogoče prepričati oziroma pripraviti ljudi, da se odpovedo dosedanjemu udobju, ki jim ga zlomljeni gospodarski sistem ni več sposoben zagotavljati. Šele to je zadosten razlog za pojasnitev, zakaj se »korona kampanja« vodi prav na ta način, s to intenzivnostjo, vseprisotnostjo, silovitostjo in trajanjem.
(+4)všeč
pantani123. 11. 2021 19:04:46
Restavracije in koncerti odprti le za cepljene in prebolele, necepljenim pa ne pomaga niti negativen test” Torej, necepljen prinese neizpodbiten dokaz crno na belem, da ni pozitiven in ne sme not, medtem ko C in P neovirano vstopijo brez dokaza o svojem trenutnem statusu infekcije ? A me lahko negdo prosim popravi, ker to ne more biti res. jezenjezenjezen
(+5)všeč
VanSims23. 11. 2021 19:14:20
Becar, dobro veš, da se pred potekom šest mesecev ne moreš iti še enkrat cepiti. Bom pač dva meseca brez PCTja. Boli me đomba in rekel sem ti, da se bom šel cepit ko bom potreboval poživitveni odmerek ne pa ko bodo to predpisali. Jaz se cepim zaradi sebe in svojega zdravja, če pri tem ščitim še koga toliko bolje. In tisto o samo dveh mesecih zaščite je rekla stroka,ki ji ne zaupaš!

Če me imaš zaradi tega za antivakserja tudi prav. Potem je antivakser npr.tudi Štrukelj, ki je rekel,da dologoročnih učinkov cepiv mRNA ne poznamo.S tem je marsikoga odvrnil.

Očitno tukaj tudi ne veste kaj je sploh to suženjstvo, ko govorite celo o 'prostovoljnem suženjstvu'. Ravno element 'neprostovoljnosti' je eden od pogojev za suženjstvo, drugi pa je da delaš zastonj. Kdor prostovoljno dela za nekoga zastonj ni suženj ampak prostovoljec.

pantani, ne morem te popraviti, če niti vira nisi prilepil. zmeden
(+1)všeč
pantani123. 11. 2021 19:32:31
Bo držalo velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
1
(+5)všeč
pantani123. 11. 2021 19:33:00
Nemčija in Avstrija,vsesplošni štrajk!!!
1
(+4)všeč
zavest23. 11. 2021 19:33:43
> Ravno element 'neprostovoljnosti' je eden od pogojev za suženjstvo, drugi pa je da delaš zastonj. Kdor prostovoljno dela za nekoga zastonj ni suženj ampak prostovoljec.

Odlično zapisano. Vprašanje se zastavlja samo po sebi, ali je Bećar s svojo anti-vaxx propagando:
- prostovoljni suženj
- neprostovoljni suženj
- prostovoljni plačanec
- neprostovoljni plačanec
(+1)všeč
Becar23. 11. 2021 19:47:27
Van, le glej, da se boš poživil vsaj do februarja, namreč Poklukar nas za februar pripravlja na 5. val. Če to ni že groteskno, potem ne vem, kaj je velik nasmeh

https://www.zurnal24.si/slovenija/poklukar-opozoril-ze-pred-novim-valom-ki-nam-preti-v-primeru-slabe-precepljenosti-376944
(+5)všeč
hočo23. 11. 2021 20:53:37
kakšen peti val zmeden sej bo zdej japonska izvozila svojo delto, ki baje poje samo sebe velik nasmeh
(+5)všeč
pantani123. 11. 2021 21:51:55
Čakam da bodo naredili knjižico z nalepkami kjer boš zbiral zvezdice za vsak shot. Na podlagi kartončka pa boš potem dobil kruh v trgovini ki ga boš seveda še plačal.velik nasmeh
(+5)všeč
pantani123. 11. 2021 21:52:46
Tale cepiva pomagajo toliko, kot je osnovna šola pomagala Beovićevi. 94%. Žal pa je njeno znanje po dveh mesecih izpuhtelo. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+5)všeč
gely24. 11. 2021 05:06:18
ŠOKANTNO NOVO POROČILO: Več kot 30.000 smrti zaradi injiciranja COVID-19 in 1,1 milijona neželenih učinkov na zdravila!

»13. novembra je bilo 30.551 smrti in 1.163.356 neželenih učinkov zaradi cepiv proti COVID-u Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson in AstraZeneca.

Novi podatki iz uradne baze podatkov Evropske unije o spletnih mestih o sumljivih reakcijah na droge so obkrožili svet. Cepiva proti COVID-19 vsekakor niso dobra in vsi mandati za cepljenje MORAJO prekiniti! Evropska agencija za zdravila je sporočila, da so podatki o neželenih učinkih injekcij COVID-19 objavljeni na portalu ADRreports.eu, ki "uporabnikom omogoča ogled skupnega števila posameznih poročil o domnevnih neželenih učinkih (imenovanih tudi individualna varnostna poročila ali ICSR). Te podatke so nato EudraVigilance elektronsko posredovali "nacionalni regulativni organi za zdravila in farmacevtske družbe, ki imajo dovoljenja za promet (licence) za zdravila".

https://francemediasnumerique.com/2021/11/23/nouveau-rapport-choquant-plus-de-30-000-deces-lies-a-linjection-de-covid-et-11-million-de-reactions-indesirables-au-medicament/?amp=1&fbclid=IwAR354Y43X3r2s0-Ie4OFkupflShu_F8UbR8tHAAuX5bJ4bIMnPRdPqe1kFg
(+4)všeč
SamoK24. 11. 2021 09:00:52
>ŠOKANTNO NOVO POROČILO:

No, končno eno res zanesljivo poročilo iz povsem zanesljivega vira. Zdaj končno vemo, pri čem smo in nam ni treba več "razmišljati s svojo glavo".
(+2)všeč
pantani124. 11. 2021 09:09:04
Važno da je šef BionTecha Ugur Sahin izjavil, da se bo potrebno v Izraelu cepiti z "booster" dozo na vsakih 4 mesece, da bo tako po vsej verjetnosti potrebna tudi 6, 7 in 8 "poživitvena doza" velik nasmeh Ne verjamete? Vprašajte strica googla velik nasmeh ker so to vse skupaj le teorije zarote ane, samo 2x se boš cepil ane? velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehzmeden
(+3)všeč
Stran:123...271272273274275...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki