Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
pantani127. 12. 2021 11:27:17
Če sem necepljen in pozitiven ( ker se testiram)sem nevaren za družbo, ker jo ogrožam in se moram izolirat, da ne ubijem( propaganda) koga v družbi. Če sem cepljen sem priden in nenevaren za družbo, se ne testiram, če pa zbolim pa lahko mirno hodim okoli in ubijam(propaganda) vse okoli sebe brez problema. Jaz ne vem kako lahko to prodajo več kot 50% naroda.....res ste cvet intelekta. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+9)všeč
VanSims27. 12. 2021 11:50:51
@Becar: ne da ne znam, ampak me te teorije zarote toliko ne zanimajo. Zato sem vprašal tebe, ki si stručko.

Ampak, še vedno ne vem kaj ima to veze z antivakserji in njihovim srečanjem, na katerem so se okužili. zmeden
všeč
Becar27. 12. 2021 12:30:22
Fake news sprožen s strani covid mafije. Imaš primere tudi pri nas skoraj vsakodnevno po medijih.

Kakšne teorije zarote brihta? Epsteina so zaprli, kjer naj bi storil samomor, pa še to se ne ve točno. On je bil zakladnica za pričanje proti zgoraj navedenim vplivnežem.
(+7)všeč
VanSims27. 12. 2021 12:53:34
"Epsteina so zaprli, kjer naj bi storil samomor, pa še to se ne ve točno. On je bil zakladnica za pričanje proti zgoraj navedenim vplivnežem."

Namigovanje na to, da to ni bil samomor je že teorija zarote! Nič ne rečem, da ni verjetna. V nekatere verjamem tudi jaz oz. bolje rečeno, jih dopuščam kot možne.

Kaj je sedaj fake news? Sploh to srečanje ali okužbe ali to, da so rekli, da so jih okužili z antraksom?

In še vedno ne vem točno, kaj imajo pedofili tu opraviti. Da je covid mafija = pedofilska mafija oz. se v večjem delu vsaj prekrivata?
všeč
Becar27. 12. 2021 13:04:19
Teorija zarote je tudi ta, da cepiva za covid pomagajo. Možno je, ni pa nobenih dokazov. Oziroma dokazi zaenkrat kažejo v smer, da ta cepiva škodujejo. Kaj je teorija zarote, je odvisno le iz katere perspektive gledaš na situacijo.
(+8)všeč
Vincenc5227. 12. 2021 16:06:25
Dobro,da niso bili cepljeni ,kaj bi šele bilo če bi bili cepljeni.Bo bećar razložil,tako kot za Gojca
všeč
VanSims27. 12. 2021 16:08:19
OK whatever, na vprašanja nisem dobil odgovorov, samo izmikanja.
všeč
kekec6227. 12. 2021 16:10:26
Nekatere teorije, ki so bile nekoč označene za teorije zarote, so se kasneje izkazale kot resnične. Med slednje sodijo npr:

Požig Reichstaga (1933)
Uprizorjen nemški napad na nemško radijsko postajo v Gleiwitzu na Poljskem (1939)
Operacija Gladio
Projekt MKULTRA (razvoj metod za nadzor misli)
všeč
pantani127. 12. 2021 18:26:50
3x CEPIT+POŽIVITVENI + PCR + TEST NA MESTU+ MASKA VEDNO+ VSE QR KODE+ DISTANCA+MANJ STORITEV ZA VEČ €. Vi pa ste svobodni.... velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+8)všeč
VanSims27. 12. 2021 20:18:27
Zadnje štiri stvari veljajo za vse, Drugače pa mi na vsake šest mesecev en šus, vi pa vrtanje po nosu vsakič ko hočete kam iti.

Kdo je bolj svoboden?
všeč
kekec6227. 12. 2021 20:44:29
Pantani ,tudi na intenzivni negi in v komi niso svobodni.Nekateri imajo raje zdravje in življenje,kot trenutek brez svobode.Ti nimaš nobenih pravic ogrožat tiste ,kateri skrbijo za svoje zdravje,če hočeš svobodo,se preseli nekam v divjino in tam lahko počneš,kar se ti zljubi.Živeti v civilizaciji pomeni,da imaš nekatere prednosti in tudi odrekanja.Zate je civilizacija to,da samo ti delaš,kar se ti zljubi in ostali,da bi se prilagajali tebi.
všeč
zavest27. 12. 2021 20:52:59
Ob pogledu na stanje v bolnišnici bi morda tamkajšnji zaposleni lahko sklepal, da cepljenje proti covidu-19 sploh nima pravega učinka. Vsak tretji bolnik, hospitaliziran zaradi covida-19, je cepljen(!?). Še huje je med starejšimi od 65 let — ko v tej skupini hospitaliziranih vprašamo po cepljenju, je cepljenih kar polovica. Kakšen je torej smisel cepljenja, če je med hospitaliziranimi enako število cepljenih kot necepljenih?

Odgovori:
-> Verjetnost hospitalizacije necepljenih oseb je zelo odvisna od starosti, pri starejših od 65 let je kar 10-krat večja možnost, da bodo hospitalizirani, kot pri mlajših.

-> S cepljenjem si vsi posamezniki pomembno zmanjšamo verjetnost hospitalizacije, ne glede na našo starost. Toda velika razlika med verjetnostjo hospitalizacije med starostnimi skupinami ostaja tudi po cepljenju.

-> Razmerje tveganj je v vseh starostnih skupinah vsaj 5. Zaradi pomanjkanja podatkov to ni natančna ocena, ampak le spodnja meja, ki pa pomeni, da si ne glede na to, ali smo mladi ali stari, s cepljenjem zmanjšamo verjetnost hospitalizacije vsaj za 5-krat.

Celoten članek in posebej za Bećarja, matematično dokazano nasmeh
https://medium.com/sledilnik/ucinek-cepljenja-8167a2e2b179
všeč
Vincenc5227. 12. 2021 21:14:16
Pantani1 največja svoboda je anarhija, a to bo pa ok.Zaradi enega cepljenja ,ki se ga bojiš kot hudič križa, pa ene maske ,ki jo moraš nositi v trgovini, pa še to eni ne jebejo ma daj no...,res si ogrožen ,nesvoboden
se mi kar malo smiliš.Kar na kolo, pa pred parlament.Me zanima ,če si kdaj kolesaril pred parlamentom ,če nisi ,si en velik egoist ,kavčar ,ki gleda samo na svojo rit
všeč
Becar27. 12. 2021 21:24:11
Ohoho Ivermektinov Jurček, kaj tako matematično butastega in za lase privlečenega pa še ne! velik nasmeh

Od teh postavk dalje pa manjka res samo še tisto, da umrejo na lažji način. velik nasmeh

Lepo, da počasi priznavajo lažnivo predhodno statistiko cepljeni/necepljeni hospitalizirani. Vsaj ena pozitivna stvar tega prispevka mežikanje Se pa vidi, da so se kar zelo potrudili nekaj naračunat, ker so spoznali, da so omenjene laži že preveč očitne in je narod preko med. žvižgačev spoznal, da se lažejo, kot pes teče.

To je tisto, kar že ves čas govorim, kdor enkrat laže, vedno laže. In vedel sem, da so tudi tisti deleži hospitaliziranih navadna pokvarjena laž!

V bistvu so navedene teze le izgovori, s katerimi želijo opravičit nedelovanje cepiv pri starejših (prva teza), pri mlajših pa covid itak ni nevaren, to so pozabili napisati (druga teza).
(+6)všeč
Vincenc5227. 12. 2021 21:35:11
zavest za bećarja je to višja matematika ,ampak bo že našel odgovor - vse je prirejeno in konec debate
všeč
Becar27. 12. 2021 21:51:32
Ne ne ne, nič ni prirejeno Vinko. Oni zdaj delajo znanost iz mlatenja oslove sence. Le za to gre. Matematika v prazno oziroma v leru velik nasmeh

Če se po inženirsko izrazim, oni delajo doktorat iz navadnega M8 vijaka, na koncu pa gre še vseeno le za vijak, ne za space shuttle mežikanje
(+5)všeč
Vincenc5227. 12. 2021 22:12:26
Bluziš kot vedno ,pričakovano kot vednovelik nasmeh
všeč
Sargon28. 12. 2021 02:11:25
JAPONSKA ETIKA CEPLJENJA
V ZDA so z nastopom Bidenove administracije obljubili 100 milijonov cepljenih v 100 dneh. To so celo presegli, potem se je začelo ustavljati iz preprostega razloga, ker je bilo preveč stranskih učinkov. Težave po cepljenju so dobile ime post vaccine syndrom, ki pa jih v okviru zavarovalniškega zdravstva ni bilo mogoče reševati. Ker je interes za cepljenje popolnoma upadel, so izbrali pot prisile, najprej obvezno cepljenje za posamezne poklicne skupine, potem pa so ta krog širili, ob tem pa odgovornost za posledice naprtili cepljenim. To se je zgodilo tako v Ameriki kot v Evropi, ob tem pa so ustvarili pandemično in cepilno histerijo kakršne v zgodovini še ni bilo. Po dveh letih je jasno, da ne gre za omejevanje pandemije in varovanje zdravja ter življenja ljudi, saj ne upoštevajo temeljnih načel javnega zdravstva, epidemiologije, imunologije in medicinske etike razen tega pa teptajo temeljne duhovne vrednote na katerih sloni zahodna civilizacija.

Japonska je še ohranila etične principe na tem področju. V ospredju sta dve načeli.
1. Informirani pristanek. Pravijo: čeprav spodbujamo cepljenje, to ni obvezno. Izvesti ga je možno le s pristankom osebe, potem ko dobi ustrezne informacije. Cepite se po lastni opredelitvi upoštevajoč učinkovitost pri preprečevanju bolezni in možnosti stranskih posledic. Brez pristanka ni cepljenja. Prosimo ne silite nikogar k cepljenju in ne diskriminirajte necepljenih.
2. Pomoč zaradi stranskih učinkov. Cepljenje lahko povzroči zdravstvene probleme in čeprav so redki, rizika ni mogoče izključiti. V ta namen je vzpostavljen sistem pomoči pri zdravstvenih stroških, odškodnini ali invalidnini v okviru Zakona o imunizaciji.

Zgornji zapis navaja ameriški zdravnik dr. Suneel Dhand in ob tem pravi: Tako država, ki spoštuje svoje državljane, govori z njimi in oblast upošteva osnovne medicinske principe, informirani pristanek in telesno avtonomijo človeka.

Dr. Dhand je zdravil številne kovidne bolnike, priporoča cepljenje vsem, kjer je korist od cepljenja večja kot riziko, pri cepivu, ki ne more zagotoviti kolektivne zaščite pa pravi, da je potrebno ohraniti medicinske etične principe. V digitalnem slovarju Merriam Webster so medtem popravili definicijo gesla antivaxxer in prvi razlagi, da je to oseba, ki nasprotuje cepljenju, dodali še, in ki nasprotuje obvezni odredbi o cepljenju. Tako je med antivaxxerji pristala večina zdravnikov v zahodnih državah, kjer cepljenje ni bilo obvezno, vsi japonski zdravniki itd.

V letu 2020 nam je uspelo nemogoče, vrnili smo se v leto 1984, Orwellovo. Spreminjajo se definicije, WHO je spremenila definicijo čredne imunosti, CDC spremenil pravilnik o evidentiranju smrti, naravna imunost je postala tabu tema, pišejo se lažne strokovne razprave o hidroksiklorokinu in še in še.

Če kdo pravi, da gre za eno cepljenje in eno masko, se je verjetno pravkar prebudil iz jesensko-zimskega spanca, smo namreč že pri treh cepljenjih, pripravljajo igle za četrto, dr. Fauci pa je že pred meseci šarmiral z dvema maskama.
(+7)všeč
Becar28. 12. 2021 08:13:14
Pa so rekli Japonci so kamikaze, kaj smo šele Evropejci velik nasmeh
(+5)všeč
pantani128. 12. 2021 08:23:24
Obljubili so vam doživljensko zaščito, dobili ste doživljensko cepljenje in nošenje maske. Zaupajmo stroki.velik nasmehvelik nasmehzmeden
(+5)všeč
Stran:123...305306307308309...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki