Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
MitjaBelak31. 08. 2021 18:20:17
VanSims. Te ugodnosti so že sedaj bolj jalove, in s časoma bodo samo še pljunek v morje od ugodnosti. Zapomni si današnji datum in te svoje ugodnosti osvežuj vsake pol leta. Več pikic, več ugodja, bo pa zagotovo držalo, do kdaj. Mene tvoja lastna sreča nikakor ne moti, za razliko od tebe ali nekaterih, do nas, drugače mislečih, in ne vem, kdo hoče svojo bedo preložiti na pleča nekoga drugega. Ti mogoče še ne, so pa že takšni primeri v pohodu. Ja, še ena tipična slovenska lastnost, ki se ji reče škodoželjnost. Za bonbončke, ki imajo iz dneva v dan, enkrat sladek drugič pa grenak ali kiselkast okus, se pa nikakor ne splača svobode in predvsem zdravja postaviti na kocko, in če že kaj postavljam jaz osebno na kocko, je to moje, in samo moje zdravje. Svobodo ti pa lahko vzamejo, saj vemo, enim takoj, drugim pa nikoli, zato pa smo ljudje kot noč in dan različni. Pa srečno na severu.
(+10)všeč
SamoK31. 08. 2021 18:27:49
gely: "Pobuda proti cepivu proti COVID -u krši vsako od načel ..."

No, končno.
(+4)všeč
gely31. 08. 2021 19:46:01
@SamoK - ne prebrat tisto kar ti paše - bistvo tega je : Vsakdo, ki prejme te injekcije, je predmet velikega medicinskega eksperimenta. Lažejo se tako glede koristi kot tveganj. Spremembe, ki jih ta transhumanistična tehnologija igranja genov vnese v njihovo telo, so lahko nepopravljive in so lahko v nekaj letih usodne.
(+4)všeč
SamoK31. 08. 2021 20:13:11
gely: " ne prebrat tisto kar ti paše ..."

Samo prepisal sem to, kar piše.
Nauči se pisati, če ti ni všeč, da to delam.
(+2)všeč
Becar31. 08. 2021 21:06:59
Haha berem, da dr Karadžić razmišlja o obveznem cepljenju nad 50 let. Ne vem, ali bi tile res radi revolucijo? Ker mislim, da pa ima vse neke razumne meje pri še tako pohlevnem narodu. Ko bo enkrat začelo pokat, bo hudo in do teh ljudi ne bo sočutja.
(+7)všeč
zavest31. 08. 2021 22:25:50
Še trije padli JUNAKI zaradi covida, sicer goreči nasprotniki cepljenja. https://www.zurnal24.si/svet/za-posledicami-okuzbe-umrl-gorec-nasprotnik-cepljenja-372399

Spodobilo bi se, da se jim "neodvisni strokovnjaki" poklonite z minuto molka, nenazadnje so se tako kot ostali anti-vaxxerji srdito borili proti covid mafiji, vse do zadnjega diha.
(+1)všeč
Sargon31. 08. 2021 23:02:43
V glasilu Zdravniške zbornice Slovenije ISIS junija 2021, je prof. dr. Marjan Kordaš objavil članek KOLIKO PA STANE TA REČ, ki je povzetek članka v štajerski reviji ÄRTZTE iz aprila 2021. Navedene so cene cepiv, ki so v razponu od 3-44 dolarjev, 14 cepiv je registriranih. Cepiv naj bi tedaj še primanjkovalo, kmalu pa jih bo celo preveč, menda celo do 100 milijard odmerkov.

Rahlo nejasno zapisano, kakor so nejasni in megleni tudi načrti velefarmacije.
Recimo 10 dolarjev za cepivo; računajo torej na 1000 milijard dolarjev prihodka. Ob tem nimajo stroškov za klinične raziskave, ob asistenci držav in podkupljene zdravniške birokracije, jih bodo naprtili ljudem in njihovemu zdravju.
(+4)všeč
zavest31. 08. 2021 23:12:21
Toliko, da kavčarski revolucionarji ne boste preveč pregoreli. Malo si preberite spodnji zapis izpod prstov čisto pravega pravnika mežikanje

"V našem pravnem redu ne obstaja nič takega, kot je pravica do necepljenja. Tretji odstavek 15. člena ustave je preprosto ne dopušča. Naredi jo notranje protislovno, nemogočo."

https://www.disenz.net/nepravica-do-necepljenja/
(+3)všeč
grega_z_brega31. 08. 2021 23:47:33
zavest ti nimaš zavesti
(+3)všeč
gely1. 09. 2021 05:12:43
končno še ena država, ki ve, da prihaja gripa, ki je čudežno izginila te 2 leti .........

Danska razveljavlja vse ukrepe proti kroni

Danska agencija za nalezljive bolezni SSI je dejala, da se za dosego imunitete črede v državi ne zanaša več na cepljenja. Vršilka dolžnosti akademske direktorice SSI Tira Grove Krause je dejala, da se po tem, ko se ljudje pozneje poleti vrnejo na delo in v šolo, pričakuje nov val okužb, vendar to ne bi smelo biti razlog za preplah. "Bolj bo spominjal na gripo," je dejal Krause.
Uradni homologacijski dokumenti torej kažejo, da te snovi ne morejo prekiniti verige okužbe, ker se lahko ljudje, ki se zdravijo z njimi, okužijo in tako postanejo nalezljivi. Praksa tudi dokazuje, da se ljudje, ki so v celoti "cepljeni", okužijo z virusom in imajo celo enako virusno obremenitev kot "necepljeni ljudje", kar je med drugim priznal CDC. Zato je jasno, da "vsako obvezno cepljenje proti Covid-19 dejansko nima utemeljitve."
"Kot odvetnik za podjetja močno priporočam, da se vsak delodajalec izogiba pritisku na cepljenje proti Covid-19 ali obvezno cepljenje, saj se večina očitno niti ne zaveda daljnosežnih pravnih posledic, povezanih z njim," je dejala .

https://www.logicno.com/politika/danska-ukida-sve-mjere-protiv-korone.html
(+5)všeč
Becar1. 09. 2021 07:47:55
Če se slovenstvo temu sistemu v nekem doglednem času ne bo uprlo, bo treba počasi začet razmišljat o selitvi ven iz te fašistične države hlapcev, pa recimo v eno izmed normalnih držav kot je Danska. Ker jaz recimo nisem pripravljen preostanek življenja poslušat neprestanih groženj, žalitev in se s temi maskami dušit.

Ker ta prevara je zdaj dosegla res absurdne razsežnosti. Tale INFEKTOLOG iz Celja je simbolični pokazatelj VSEGA, kar se pri nas dogaja. Zdravniki so ˝preobremenjeni˝, pa ga vidimo brez maske na delovnem mestu, kako se samozadovoljuje in snema, medtem pa mu na račun pritekajo desettisoči EUR našega denarja. Kje je bilo to po medijih? Prikazali so le dr Hiti, kako mora na disciplinsko, ker je našla kovinske delce v cepivu. Aha, on je naš, ker zajebava necepljene, se pravi nedotakljiv. Zato so posnetke hitro odstranili. Ampak so tako neumni, da ne vedo, da so ti videi shranjeni po strežnikih v večnost.

Narod pa si je kriv sam. Medtem ko praktično ni države brez večjih protestov proti tej korona psihiatriji, se mi zanašamo, da bo kar samo od sebe konec.

Tu pa se naj potem 100x podolgem in počez vse precepi, ustanovi korona taborišča itd. Meni tega ni treba prenašat. Eno leto in pol korona natega je bilo dovolj (preveč).

Tako da počakam še na razplet tožbe proti korona plandemiji, počakam še naslednje volitve, potem pa če bo potrebno, ajdi bok. Izseljevanje iz SLO je itak občutno zadnjih 10 let, zlasti izobraženega kadra, ker ta država NI država priložnosti. Razen če poznaš kakšnega Mladića na položaju, potem je super.
(+7)všeč
VanSims1. 09. 2021 12:31:40
Becar, najbolje da se res odseliš in pustiš Slovenijo, da v miru premaga to nadlogo. Če bi vsaj tako še kdo od tistih, ki se trudite uničiti Slovenijo, razmišljal.

Aja, glede tega, zakaj pri nas ni protestov: protestnikom je važnejši dopust! nasmeh

Takole pa so na metroju v Oslu označena stojišča. nasmeh
1
(+8)všeč
SamoK1. 09. 2021 12:42:04
Je pa problem za takšne zdraharje, da jih nikjer ne marajo. Danska? Malo morgen.
(+7)všeč
Becar1. 09. 2021 16:53:19
Ste slišali, če boste vpili na poslanca boste plačali do 1000 EUR globe. Poslanec pa lahko dela kar hoče, lahko se drogira, testirat se mu ni treba (gre za poseg v telo), lahko zmerja, skratka karkoli.

F.A.Š.I.Z.E.M

povezava
(+3)všeč
zavest1. 09. 2021 17:50:51
Glej glej, anti-vaxxerji so pregnali selfie kinga, zaradi ukrepov pa bi dezertiral še taglavni histerik in s sabo odpeljal Pelisterja, morda se mu pridruži tudi Sargon mežikanje

Bećar bi se torej šlepal na visoko precepljene Dance, saj bi tam spadal med tisto slabo, neizobraženo četrtino necepljenih velik nasmeh
(+6)všeč
Becar1. 09. 2021 18:08:22
Kot kaže ne bo dolgo, ko se bodo morali tudi cepljeni začet testirat. Upravičeno, seveda če verjamemo v epidemijo.

To bo še zanimivo, kako bodo ˝u luft˝ skakal velik nasmeh
No saj tudi če se ne bodo testirali, veljavnost 2. doze se bliža h kraju, tako da..... velik nasmeh

Bo pa ta trenutek čas streznitve za cepljene, spoznali bodo namreč, da smo vsi skupaj v isti godlji, le da smo eni spoznali prej, eni pa pač kasneje. Saj to ni nič sramotnega, nismo si vsi enaki.

Izraz ob tem dogodku pa bo približno takšen kot od dr Infektologa
1
(+8)všeč
pantani11. 09. 2021 19:53:52
Res ne zastopim,zakaj se vi 2x cepljeni tolk ubadate z ljudmi, ki se ne nameravajo cepit s temi zvarki,saj ste po besedah velikih vodij na NIJZ,IJS,Gospoda Polkukarja 90% zaščiteni...sam 3 dozo še dobite,ker prvi dve ne nudijo zaščite (poživitvena,bo sigurn pomagala,če že prvi dve ne),pa pozimi še šot za gripo...mi necepljeni,bomo pač preživeli,brez "pomoči",čudežnih zvarkov".....vi pa kr veselo..... velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+6)všeč
Becar1. 09. 2021 20:15:28
Pantani, jaz pa zastopim. Seveda da enega tujca s foruma, ki ga nikoli ne boš videl v življenju, ne skrbi tvoje ali moje zdravje.... zavijanje z očmi Še več, to so ljudje, ki privoščijo, da bi jaz ali ti zbolela za covid / gripo / angino / pljučnico, itak bi pokazalo v vseh primerih covid. In potem bi se smejali hahahaha poglej zbolela sta zato, ker nista bila cepljena! Seveda, če bi zbolel kdo cepljeni v slogu Simone, se smejali ne bi. Oni le da najdejo enega iz Amerike, le da je bil proti cepljenju, se norčujejo iz njegove smrti. Pa sploh ne vedo, zakaj je umrl, to je najbolj smešno. Umrl je zato, ker je bil pozitiven zavijanje z očmi Ker zdaj po njihovem vsi tisti, ki so najbolj glasni proti cepljenju, umrejo zaradi covida. To je neandertalstvo, razum na res primitivnem nivoju.

Zafrknili so se in zdaj so fauš drugim, ki se niso. Samo to je, čisto nič drugega. S časom pa bo naraščal tudi strah, kaj pa, če je s cepivi res kaj narobe.
(+6)všeč
grega_z_brega1. 09. 2021 21:01:54
Ja saj to se že dogaja. Vedno več cepcev, ki jih poznam govori, kako jim je žal. In ja na "poživitven" odmerek ne grejo.
(+6)všeč
Stran:123...229230231232233...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki