Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar1. 09. 2021 21:11:58
Grega, zaenkrat se še nobeden na forumu ni javil, da se bo 3. cepil. Mogoče kdo od skupine fanatičnih? Se je kdo javil? Se bo zdaj kdo javil? Tudi pri 1. in 2. odmerku so se tu gor pohvalili, tako da bi bilo prav, če se tudi pri 3.

Kdorkoli??? nasmeh Nihče več? Potem pa lahko temo zapremo in rečemo plandemija potrjena tudi s strani največjih korona fanatikov velik nasmeh
(+3)všeč
zavest1. 09. 2021 21:32:23
Circle jerk:
The act of constantly sharing the same opinion in a forum full of people who are obviously known to have the same opinion as yours, therefore granting you free upvotes to said opinion...

Samo toliko, obstaja tudi izraz za vaše početje nasmeh

"Oni le da najdejo enega iz Amerike..."
He he he, vi ste našli enega kljukca iz nekega Prebolda, vprašanje je, če ta kraj sploh znanstveno dokazano obstaja mežikanje Ravnatelja zdaj slavite kot velikega JUNAKA, ker se je uprl PCT (dokler niso prišli inšpektorji, potem je dal gor masko), a če bi ga slučajno pobralo kot tega Američana, bi ga gladko odpikali z bednim izgovorom mežikanje

Imejte jajca tako kot ameriški covid zanikovalci ter se v primeru resne okužbe zdravite doma s fejstbukovimi nasveti in ne po nepotrebnem zasedati bolniških kapacitet, itak bi vas tam oskrbovala plačana covid mafija mežikanje Pa da ne bo pomote, vsak normalen tega sočloveku ne privošči, take sprevržene misli o privoščljivosti so pač plod Bećaretardske logike.
(+5)všeč
Becar2. 09. 2021 08:16:00
Če sem prav razumel stroko, ste tisti 2x cepljeni proti delti zaščiteni 35 %.

Zdaj pa mene zanima, če se gre nekdo v tem trenutku cepit s prvo dozo....koliko je zaščiten proti delti, 10 %? In potem recimo čaka na drugo dozo do decembra, da bo zaščiten 35 % proti delti. Ampak, glede na to, kar smo se naučili, se bodo novi sevi redno nadaljevali, tako da bosta do tretjega odmerka vsaj že dva nova seva.

Iz tega lahko sklepamo, da kdor se ni že cepil, je brezveze, da se cepi, ker ne bo mogel nikakor nadoknaditi te časovne vrzeli, razen mogoče s Pfizerjevim časovnim strojem, ki so ga uporabili za analizo dolgoročnih učinkov. velik nasmeh
(+4)všeč
klovn2. 09. 2021 08:29:03
Jaz se bom cepil 3.!!!
Happy now??
Bi tudi vprašal, koliko sedanjih anticepilcev je do sedaj potovalo po svetu in se mirno cepilo proti boleznim, za katere je cepljenje OBVEZNO za vstop v določeno državo? Sam jih poznam kar nekaj, sedaj pa so na FB glavni proti cepljenju...
(+5)všeč
Becar2. 09. 2021 09:45:35
Kaj happy now? A se boš zame cepil? OK, imamo enega. Še kdo?

Sicer pa se ti zavedaš narave tistih bolezni, za katere je cepljenje ob vstopu obvezno? In pa seveda statusa pripadajočih cepiv? Tole je bolj slab argument.

Če pa že vprašaš, za malarijo bi se jaz prostovoljno cepil in tudi sam plačal vse kar je potrebno nasmeh Gre za bolezen, ki ima ravno na okroglo 100 x višjo smrtnost od covida. Pa je še med bolj blagimi boleznimi iz te skupine.
(+6)všeč
Sargon2. 09. 2021 10:10:50
Da, Danska, komaj en dan za ogled Kobenhavna in potem naprej. Pred davnimi leti. Ampak v teh časih je bolj zanimiva Tanzanija. Ruski turisti so se že preselili tja iz Tajske.

Enake težave imajo tudi drugi. Prof. Paul Marik, pulmolog in intenzivist, avtor preko 400 strokovnih člankov in med pobudniki Front Line Covid Critical Care Alliance pravi celo takole: Kaj se je zgodilo s človeštvom, odselil se bom na drug planet, zgleda, da je vse postalo noro. Toda nazadnje se resnica mora pokazati.

Znanost temelji na svobodni izmenjavi idej in informacij. Vsak zdravnik, raziskovalec, mora imeti svoj glas. Osebni napadi, profesionalno šikaniranje, cenzura – kar se dogaja je brez primere v zgodovini znanosti – to gre nazaj v obdobje preganjanja čarovnic. Velike korporacije imajo nepredstavljivo moč, kontrolirajo NIH, CDC, FDA, WHO. Gre za žetev profitov na račun človeških življenj. Ne skrbi jih škoda, ki bo napravljena pljučam, možganom ali srcu, skrbi jih le škoda, ki jo utrpi njihov zadnji varžet.

Ali se je dr. Marik cepil? Da, pred 5 meseci, ker je preko 60 let star in ker dela z okuženimi oz. ranljivimi bolniki. Bi se ponovno cepil na podlagi tega, kar sedaj ve o cepivih? O tem bi še razmislil.
Bi svetoval 24 letniku, da se cepi? Ne bi. Vendar je odločitev glede cepljenja treba prepustiti posamezniku, da se odloči glede na njegove osebne in socialne okoliščine, ob tem pa mora vsak dobiti celovite strokovne informacije.
(+9)všeč
pantani12. 09. 2021 12:34:57
Cepljeni (kvazi zaščiteni) vpijejo naj se vsepovprek cepi vse in vsakogar, kot da se jim gre za življenje. ??? Nonsense, par excellence! Pravi mali fas#čni glasniki so postali..nabijajo uradno statistiko in dokazujejo svoj prav, na podkupljenih znanstvenih raziskavah in stroki, ki je postala podaljšana roka farmacije, ne zavedajo pa se tega, da je to nek nov režim- agenda svetovnih razsežnosti (preberite si Rockefellerjev dokument-scenarij 'lock step' iz l.2010- tako za bolj obče predstavo kaj se dogaja). Primerljivo s tem, da so nacisti nekoč zanikali obstoj taborišč in holokavsta, čeprav so vsi okoli slišali strele in vonjali sežgano meso. Še več, uzakonili so arijsko raso kot apriorij in žide razgasili za državne sovražnike, kar je privedlo do tega, da so lahko na pravno formalni podlagi svojega vrijenega zakonika počeli vse kar se jim je zahotelo- in to po predpisih. Na koncu so se vsi seveda izgovarjali, da so bili le del sistema in so le opravljali svoje delo. Tudi zdravniki in propagandisti so se znašli na Nurnberški klopci, to me vseeno nekako bodri.
(+8)všeč
Becar2. 09. 2021 13:18:31
666 okuženih, se pravi veliko slabše kot lani takle čas.

Zdaj pa mene zanima, ali je cepljenje polovice odraslih in uvedba PCT pogoja zadevo izrazito poslabšala, ali je tu kakšna druga razlaga. Nekaj očitno ne štima kajne? Če mi lahko kdo pojasni prosim.
(+10)všeč
pantani12. 09. 2021 16:41:39
Dragi moji prijatelji!
Prosim vas, da nosite maske, ker maske zagotovo rešujejo življenja.
Včeraj se je moj prijatelj sprehajal po City parku z ljubico in srečal svojo ženo. Ker je nosil masko, ga žena ni prepoznala.
MASKA MU JE ZAGOTOVO REŠILA ŽIVLJENJE! velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+16)všeč
pantani12. 09. 2021 19:48:43
Izrael, rekordno št. okuženih v enem dnevu, slabih 12000. Izrael je precepljen skoraj v celoti. Kaj pa zdaj?? Kako je to mogoče?

Komentar cepljenega:

Pa kaj ste normalni vsi skupaj, a nas ne morete pustiti pri miru vsaj par dni? A morate vsak dan lajati na ljudstvo in si izmišljati nova in nova pravila? Cepljen sem a vas imam vseh poln kufr. Poln kufer imam Janše, teh debelih bab z zatečenimi vekami , ki glumijo epidemiologe in nam dneve in noči razlagajo svoje travme. Te besede Logarjeve so vredne toliko kot babje čenče v vaški zbiralnici mleka. Nikjer novih podatkov, nobenih analiz, nobene znanosti, babam se kar nekaj dozdeva in sanjajo pa sanjajo.... Najbolj neumna država na planetu zemlja je Slovenija v času vladavine janšistov.
(+10)všeč
pantani12. 09. 2021 19:51:57
A se ljudje sploh zavedate kakšno katastrofo v državi nam je naredila ta vlada? Podražila nam je državo za 100% spopad z epidemijo je totalno zavozila, skregala je narod itd. Po njihovo je vedno kriv nekdo drug. Gorivo se nam draži iz dneva v dan. Čestitam za liberalizacijo cen in po vaše cenejši bencin. Nateg leta je to bil. In ne komentirajte mi razne Koprive kako se je nafta podražila na svetovnem trgu, ker je še vedno 20 centov na liter nabavna cena, Petrol pa ne ve kaj bi z dobičkom. Danes sem želel zbookirati sobo na Slovenskem morju za vikend. Cena 500 eur za dve noči. Hotel 1000 eur za dve noči. Če pogledaš samo čez mejo na Hrvaško je cena 100 eur na dan v hotelu. Hvala vlada za bone, ki so astronomsko podražali našo obalo, tisti ki si jih je izmislil je res genijalec. Skratka katastrofa. Upam, da folk spregleda in da jih steramo nekam. eekeekeek
(+9)všeč
Becar2. 09. 2021 20:13:26
Izrael, meka za koronarje in sanje Primoza. 12000 okuženih, rekord dneva. Kaj je zdaj frajerji, kaj boste povedali na to? Je spet kak antivakser v ameriki umrl? zavijanje z očmi
(+5)všeč
julius2. 09. 2021 20:37:04
Za popestritev.
1
(+3)všeč
Becar2. 09. 2021 20:37:31
Ali se boste lahko sproti tako hitro cepili?

Nov korona sev!
(+3)všeč
grega_z_brega2. 09. 2021 21:34:26
Menda, da se ne bojo, pravi EMA. Da ni potrebe, ker naj bi obstoječa cepiva zagotavljala dovolj zaščite.velik nasmeh
všeč
Becar2. 09. 2021 22:37:44
Grega, različica Mu iz mojega linka je odporna na protitelesa dosedanjih prebolevnosti PLUS odporna na protitelesa dosedanjih cepljenj! eek Skratka v pol leta bo prišla že druga serija cepiv. Kar je bilo do zdaj, ne velja več, se pravi, zdaj je štart z nule in cepiva 2.0, 2.1, 2.2, 2.3.... me spominja kot nek software upgrade nasmeh
(+5)všeč
Becar2. 09. 2021 22:55:49
Spomnimo. Naša politika je kupila nov vodni top. Ko je nastopila zdajšnja vlada, prva stvar povišanje svojih plač. Zdaj imamo aktualno kopanje tunelov pod državnimi objekti, predlog spremembe glede žaljenja poslancev in predlog spremembe Kazenskega zakonika za poslance. V septembru bo poskus uveljavitve novega fašističnega zakona o zdravju. STA še vedno ne plačujejo, krepi se propaganda marginalnih televizij. Ves čas huda cenzura vsega kar ni del vladne agende.

ZBUDITE SE dokler ne bo prepozno, če že ni.
(+6)všeč
grega_z_brega2. 09. 2021 23:20:35
Brezveze... Se izkazuje na primeru Izraela, da so cepiva v bistvu poslabšala imunski sistem cepcem in da so prekleto "v riti".
1
(+5)všeč
zavest2. 09. 2021 23:46:59
Pri zdravljenju različice Mu bo še posebej blagodejno delovalo že poznano zdravilo za živino: ivermektin velik nasmeh

Sicer pa Bećar ponovno širi paniko in omenja nov sev, kajti med sevom in različico je večja razlika kot med trisom Bećar=Pelister=Sargon velik nasmeh
(+1)všeč
Stran:123...230231232233234...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki