Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
urbe3. 09. 2021 09:06:45
31. 8., na 230. strani te covidne teme, je @gely objavila povezavo na video »Če je to res, se cepljenim slabo piše«, v katerem dr. Sean Brooks opozarja na nevarnosti cepljenja.

Dve repliki:
- Reutersov članek z nasprotnimi dejstvi https://www.reuters.com/article/factcheck-video-covid19-idUSL1N2PW2DE
- Ker Brooks omenja, da zavodi za transfuzijo krvi zavračajo cepljene (razen v Kaliforniji – sic!), sem poklical na naš ZTM, če to drži. Odgovor je bil kratek – ne.

Ravno danes mi je potekel trimesečni rok od prejšnjega darovanja. cool Glede na to, da imam še (upam) tri leta življenja, lahko darujem še kar nekaj krvi in plazme cool mežikanje velik nasmeh
(+12)všeč
Becar3. 09. 2021 11:16:42
Ti kar daruj svojo genetsko spremenjeno kri, ne boš ničesar več spremenil. Zaloge krvi so že zdavnaj kontaminirane. Kaj a si mislil, da ti bo ZTM rekel, da ne smeš? Škoda da nisi kar Beovićko ali Kreka vprašal, še najbolje pa Jajota, saj bi povsod dobil isti mainstream odgovor. nasmeh

Ali je kdo opazil nenavadno spremembo pri Slaku? Zdi se, da je iz nekoč zajedljivega, direktnega in gostom pogosto neprijetnega voditelja postal povsem mlačen voditelj, ki več ne postavi nobenega vprašanja izven agende.
(+1)všeč
Becar3. 09. 2021 12:04:06
Le prisluhnimo Izraelskemu premieju!

Najbolj ranljiva skupina v tem trenutku ste dvakrat cepljeni in tudi vi zdaleč najbolj obolevate (RAZEN V SLOVENIJI JE OBRATNO - tega ne smemo pozabit), ker se brezskrbno sprehajate naokrog, vaša zaščita pa je v primeru delte izpuhtela. Zato je edina rešitev, da se ČIMPREJ cepite tretjič!

povezava
(+2)všeč
urbe3. 09. 2021 14:10:48
Se pravi, da če boš potreboval transfuzijo, jo boš zavrnil?
(+6)všeč
VanSims3. 09. 2021 16:13:07
Becar, a še nisi izginil v svoj El Dorado? nasmeh Jutri pridem v Köbenhavn pa ti poročam, kaj te čaka.

Je pa tako: enemu od mojih kolegov je sestra tam poročena, baje da te zelo težko sprejmejo za svojega. Poleg tega so baje kar nacionalistični in zadrti do tujcev.

Iz lastnih potovalnih izkušenj ti tudi lahko povem, da je sicer na zahodu manj kretenov, da pa tisti, ki so, so ponavadi večji in bolj psihopatski in se en slovenček lahko samo skrije pred njimi.

Tudi sam sem se pred kake deset dvajset leti hotel preseliti kam ven iz te 'zaroštane' Slovenije, no pa bolje da nisem. Kake stvari so boljše, dosti pa tudi slabše.
(+4)všeč
VanSims3. 09. 2021 16:16:19
Zanimivo, prvič v zgodovini cepiv, se dogaja da so cepljeni bolj ogroženi od ne cepljenih. In potem naj vam ljudje še verjamejo?

Pa kaj še! Aja, še sladoled pa koljač za Becarja. velik nasmeh
(+6)všeč
Becar3. 09. 2021 18:59:19
Urbe, če ti bodo rekli vsako leto 3 doze, jih boš zavrnil?

Pač cepljeni ste zaj.... vse na vseh področjih in zdaj je kri taka kot je. Pa ne samo kri. Cel sistem v tej državi je gnil. Fašizem na vsakem koraku. Maske na podlagi sodbe ustavnega sodišča neobvezne, v trgovino ti pa nek mongoloid ne dovoli. Na avtobus brez maske ne smeš, se takoj dere tam nekdo z zaključeno večerno osnovno šolo. Kaj je to drugega kot fašizem?

V restavracijo ne smeš brez maske, ko se usedeš na stol, jo daš dol. Napsihirani ljudje se spet vozijo v avtu sami z maskami, videl sem tudi šolarje z maskami hodijo po pločnikih, tako so jih prestrašili.

Ravnatelji po mojih informacijah preverjajo ne PCT ampak zahtevajo informacijo ali si cepljen, testiran ali prebolevnik!

PCR testi so po navedbah CDC neustrezni za diagnozo, pa še vedno vsepovsod prisotni. Kaj je to drugega kot fašizem? Vemo da je narobe, pa kljub temu nemoteno agenda naprej.

PCT pogoj je bil LETOS januarja prepovedan na srečanju Sveta Evrope, PODPISAN, pa ga kljub temu izvajamo. Kaj je to, če ne fašizem?

ZNB, ki bi covid uvrstil k eboli je bil zavrnjen, pa bodo zdaj septembra ponovno sprejemali isti zakon. Enkrat jim bo že uspelo. Imajo podporo v takšnih kot si ti URBE, če bi se vsi temu uprli, ne bi več upali.

Sodna praksa za ˝prekrške na podlagi neustavnih odlokov˝ je znana, pa se globe še vedno pišejo.

Ravnateljica v Bistrici v slogu kakšne naci Helge po zvočnikih grozi otrokom, da če ne bodo nosili mask, bo ona osebno prijavila starše na inšpekcijo. Takole se spravljajo na otroke in jih trpinčijo.

Kakšno državo si vi cepljeni provokatorji želite? Takšno, kjer redarji preganjajo otroke z igrišč?

Krivi za to situacijo ste pa takšni kot si ti, nerazmišljujoči, napol hipnotizirani in zmanipulirani.

Vse gre v maloro, poglej malo statistiko okužb in vsega, kaj ugotoviš zdaj po 50% precepljenosti in ogromni prebolevnosti? Jeb.... naroda naprej, nič se ne bo spremenilo, ampak predvsem zaradi takih kot si ti, tisti Jurček Zavest in VanSims.

Tako da se mora narod za to situacijo zahvalit predvsem takšnim, kot ste vi navedeni. In upam, da se vam nekoč tudi bo. Ker vi niste nič drugega kot podporniki korona fašizma. Najbolj ironično pa je to, da ste tudi sami sebe v drek porinili, mislili ste, da boste necepljene, zdaj boste pa na slabšem kot mi. Ali se boste redno cepili kot bi hodili na hamburger (S TEM DA BO VAŠA DOZA VEDNO V ZAOSTANKU Z NAJNOVEJŠIM SEVOM) ali pa boste pristali na naši strani. Ves čas sem na to opozarjal, vse aktualne smernice to potrjujejo.

Poglejte, kaj je vaša soodgovornost:
1
(+8)všeč
grega_z_brega3. 09. 2021 20:45:20
Bravo!
Samo en popravek...
Danes je bila precepljenost čudežno spet samo 43%velik nasmeh
Noro kako se te številke igrajo.zavijanje z očmi
(+8)všeč
grega_z_brega3. 09. 2021 21:38:17
Mediji so postali pralni stroji za možgane.zavijanje z očmi
(+4)všeč
zavest3. 09. 2021 21:50:26
Bećarju je spet prebilo. Če tablete ne primejo, obstaja tudi strokovna pomoč.

O fašizmu (in nacizmu) pa tole:
1
(+4)všeč
urbe3. 09. 2021 22:20:59
»Urbe, če ti bodo rekli vsako leto 3 doze, jih boš zavrnil?«

Ne vem, nisem še dobil ponudbe? zadrega velik nasmeh
(+3)všeč
SamoK3. 09. 2021 23:08:33
Et tu, grega z brega ...
Zameglil se ti je um od tega kovida.
Precepljenost nikoli ni bila višja, si pač pomešal kakšne številke. Ampak zato ni treba takoj pasti v teorijo zarote, tako kot B.
Vedno si mi deloval tako trezno, zdaj pa ...
(+2)všeč
SamoK3. 09. 2021 23:10:49
Prosim, prosim lepo, ne kličite fašizma. To so resne stvari, ne pa obvezna maska na avtobusu. A ste nori, no???!!!
(+3)všeč
VanSims3. 09. 2021 23:53:08
To smo Becarju & Co že večkrat povedali pa še kar gonijo svoje.

Ne vem kaj še dela kle. Mislim, za njega bo res najlaže da se izseli pa bo srečen. Samo se bojim, da bo potem prijokal nazaj, kako je tam šele fašistično in da ga nikjer noben ne razume. mežikanje
(+3)všeč
grega_z_brega4. 09. 2021 00:07:31
SamoK, veš koliko imam jaz teorij zarote.
Naprimer, cel teden je lepo vreme, za vikend pa drek.velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+4)všeč
grega_z_brega4. 09. 2021 00:08:43
Aja pa zadnjič ko je bil saharski pesek, " grafen", joj kako so jurčki rastli.velik nasmeh
(+2)všeč
Becar4. 09. 2021 09:15:03
Koronarji, prihaja oziroma je že tu ˝DOLGI COVID˝ velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh Nadomešča vse preostale bolezni. Zdaj je vsaka bolezen dolgi covid.

povezava


Proti njemu bo potrebna ena DOOOOOLGA INJEKCIJA
1
(+4)všeč
VanSims4. 09. 2021 17:51:55
Nekaj gnilega je v deželi Danski! nasmeh

Hja, danes sicer ne več (itak pa vemo, da se je Shakespeare v bistvu samo nekako skril na danski dvor, v resnici pa je bil Hamlet kritika britanske kraljeve vrhuške), čeprav tudi tu noben maske ne nosiv zaprtih prostorih. No, nekaj jih nosi na metroju. Že naprej grede pa je bilo treba tudi kazati potrdilo o cepljenju na meji.

Še dva dni v deželi Hamleta potem pa bo treba končati skandinavska potepanja...
(+2)všeč
Stran:123...231232233234235...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki