Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
zavest8. 01. 2022 09:45:56
> Vidim, da si opran tudi na področju podnebnih sprememb, kar bo naslednji svetovni nateg.
Iskrene čestitke za ponovno dozo samorefleksije, predvsem do sebe, doktoretard Bećar velik nasmeh

Boš v naslednjih edicijah še razkril, da se bomo podnebnih sprememb preprosto rešili tako, da se preselimo na spodnjo stran ploščate Zemlje, kjer je hladneje? cool
(+1)všeč
SamoK8. 01. 2022 09:50:20
Motiš se, dragi Becar.
Vse, kar se gredo v zvezi s preprečevanjem podnebnih sprememb, je čista bedarija in nategancija.
Podnebne spremembe so resnične, ampak preprečiti se jih ne da in vse, kar skušajo vsiliti kot rešitev, je zgolj politični oportunizem.
(+1)všeč
zavest8. 01. 2022 09:52:05
Vidim pa, da svoja nekoč latentna nagnjenja do moških niti ne skrivaš več, npr. z:
- zalezovanjem forumašev po avtopralnicah
- pozivom k srečevanju v živo
- bolestnim brskanjem za osebnimi podatki in fotografijami
- sanjarjenjem, kako naju boš z Vanom "osvobodil" suženjstva, o, ti veliki rešitelj!

Glej, pohvale, da si le prišel iz omare in tako odkrito spregovoril o tem.

Še enkrat se ti iskreno opravičujem za namigovanja, da se pečaš s priletnimi sosedami, zdaj je vendar kristalno jasno, zakaj te je to tako užalostilo mežikanje
všeč
SamoK8. 01. 2022 09:52:07
V zvezi s kovidom me pa prav tako ne zanima nič drugega kot naraščajoča polarizacija družbe, ki nas bo pogubila prej kot podnebje.
(+1)všeč
Becar8. 01. 2022 11:32:18
Zanimivo. Pol leta nazaj si bil še med tistimi, ki jih je skrbel covid kot tak, zdaj te pa skrbi polarizacija družbe. Kaj naj rečem, dobrodošel v naš krog mežikanje
(+6)všeč
MitjaBelak8. 01. 2022 12:13:18
Samo, ampak zakaj je potem v tebi oziroma tvojih " re " komentarjih toliko cinizma do drugače mislečih? Tvoja skrb do drugih in tvoj cinizem, nekako ne gresta skupaj.
Pa za spremembo od včeraj, danes en lep sončen pozdrav.
(+9)všeč
Becar8. 01. 2022 12:25:04
Tale Jurček Zavest je pa zagrižen, on ne bo priznal zmote niti čez 20 let, ko bodo nekateri covid mafijci še po zaporih sedeli. Me spominja na pokojnega soseda, ki je nekih 5 let nazaj nesramni uslužbenki na banki rekel, da jo bo prijavil na CKZKJ, Centralni komite zveze komunistov Jugoslavije velik nasmeh

Sicer pa Jurček, upam da si slišal Eržena na Odmevih, 3x pičeni ste skoraj popolnoma nezavarovani proti omikronu, za nadaljnje seve pa lahko potegneš tudi sam logičen zaključek. Ali tudi ne zavijanje z očmi

Je pa nekaj res, imate papir, s katerim lahko neovirano in legalno prinesete omikron na necovidne oddelke, recimo to, kar se je zgodilo na Jesenicah.
(+8)všeč
pantani18. 01. 2022 18:05:43
Če bi jaz bil hudoben, bi naredil kaj. Se cepil, potem ko bi fasal korono in imel simptome, bi rekel: "Ne grem se testirat, saj sem cepljen, to je gripa!" in lepo tresel okrog, zdravstvena inšpekcija pa mi ne bi mogla nič, ker izpolnjujem PCT pogoj. Pa še masko bi snel in vse pokašljal. Se prepoznate, cepilci? velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+8)všeč
SamoK8. 01. 2022 18:27:40
>Zanimivo. Pol leta nazaj si bil še med tistimi, ki jih je skrbel covid kot tak

Zanimivo tebi nazaj.
Nikoli me ni posebno skrbel. Mislim, da si si to zavrtel kar v svoji glavi, tako kot še veliko drugega.
všeč
SamoK8. 01. 2022 18:28:39
>Samo, ampak zakaj je potem v tebi oziroma tvojih " re " komentarjih toliko cinizma do drugače mislečih?

Moj cinizem je namenjen predvsem tistim, ki bolj malo razmišljajo in več kopirajo.
(+1)všeč
MitjaBelak8. 01. 2022 20:32:57
Samo, če toliko razmišljaš, pa kdaj še kakšno povezavo prilepi, naj bo za tiste, ki ne razmišljajo oziroma bolj malo, ali pa mogoče za tiste, ki nič ne razmišljajo, kar ti v tem primeru z lahkoto pritrdim. Ja, precej ljudi nosi bučo z luknjami na ramenih za vse kaj drugega kot za uporabo tistega kar je v tej buči. Prepričanih se ne da prepričati, to pa veva oba.
Nekateri zadeve delimo, zato da so informacije na voljo, ne da se neprestano gledajo in poslušajo samo navadna enoumja, ki so skregana z vso logiko, pa če nič ne razmišljaš to z lahkoto ugotoviš. Cinizem v teh časih res ni zaželjen, je pa očitno eno od orožji v besedjaku med različno mislečimi. Ko bo cinizem ostal brez moči smo ga naj..., ampak vsi. Tudi tvoj " predvsem tistim", prekleto dobro razumem, komu je namenjen, mogoče zato, ker razmišljam, preden delim. Pozdrav.
(+8)všeč
SamoK8. 01. 2022 22:53:44
Polarization was not an evolutionary advantage only in prehistorical times. Actually it was an advantage (or at least was not a disadvantage) until quite recently. But with the advent of a truly interconnected global society humanity is on a par with a single global tribe. As such polarization has become a lethal and ultimately fatal flaw.
-------------------------------------
The perilous illusion of power in democracy.
People like to feel power, the power of making a decision and things getting done according to our decision. Unfortunately that’s usually all she wrote. “Getting done” more often than not has nothing to do with the executed decisions. Not even considering that a slim (51:49 – of those voting, not all eligible voters, let alone the whole populace) majority decision means that half of the voters don’t get their choices considered at all.
Democracy supplies the first half of this equation through voting etc.
It gest especially dangerous when it is exploited like in the “Trump Era” – including the Brexit fiasco. We have seen countless cases of people voting or forcefully expressing their democratic rights in ways that had nothing to do with their actual needs – just to feel the illusory power of deciding. It often feels like nothing more than a child snapping the wings off a fly to see what will happen or a deranged person sticking a match to a barn to see the consequences of his or her “power of choice”.
Also the “freedom of choice” not to wear a mask or not get vaccinated against Covid.
-------------------------------------
The Covid pandemic is a perfect example of the dichotomy of civilization. On one hand people chant “freedom” and want to overthrow the government for imposing rules, on the other they want healthcare for every itch.
-------------------------------------
In politics as well as other contentious topics (like Covid …) we all know what should or could be done or should have or could have been done better. But when asked about haw to go about doing just that, there are usually no answers. Sometimes the critic gets to a further step but usually that’s the end, even though a resolution to any complex social or political problem requires many careful steps.
The problem is that we’re not wired for many complex steps. This was not required knowledge in prehistoric time. Now it is, but we lack it.
(+1)všeč
Becar9. 01. 2022 12:02:28
Športnikom odpoveduje srce kot po tekočem traku, nikoli ni bilo takšnega stanja, verjetno smo krivi necepljeni a ne?

povezava
(+6)všeč
Becar9. 01. 2022 13:28:36
Zanimivo. Noletu zdravemu testiranemu ne dovolijo igrat, medtem pa zaradi težkega dihanja polno cepljenega tenisača prekinili tekmo. Za tem celo končal kariero. Važno da ima papir C. Kam smo mi prišli kot civilizacija. Sramota!

povezava
(+7)všeč
pantani19. 01. 2022 14:54:07
Zadnjih 50 let se je intezvno delalo na tem da ustvarijo čim več slabičev,iz tega izhaja tudi velika poženščenost pri moških!terorizem in epidemija je za zastraševanje ,strah pa je orožje s katerim slabiče lahko prisilijo v kar koli hočejo!in smo danes tam kjer smo !
(+7)všeč
pantani19. 01. 2022 19:06:34
Igla za certifikat svobode. Ko je tako izsiljevanje v pandemiji glavni razlog cepljenja, potem je to normalnemu jasen signal, da greš mimo cepilnega mesta.
(+7)všeč
pantani19. 01. 2022 19:15:51
Projekcija leta 2030 za prehod meje v Avstrijo. Carinik: Vidim, da imate potrdilo , da ste se cepili 46x in to 22x pfizer, 20x Moderna in 4x AZ. Manjkajo vam 4x Johnson. Potnica: Pa saj sem prebolela corova virus! Carinik : Ste, ampak samo 36x. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+7)všeč
Becar10. 01. 2022 08:43:16
Nova (fašistična) realnost. Želeli ste jo, dobili ste jo. Danes Nole, jutri ti.
1
(+5)všeč
Becar10. 01. 2022 13:34:03
Sem poslušal zdaj novinarsko konferenco.....

Omikron ima blažji potek, zato se cepimo, da preprečimo težji potek! velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh

Pa veš, kok jih bo nasedlo? zavijanje z očmi
(+3)všeč
Stran:123...313314315316317...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki