Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste v hribih že kdaj kaj izgubili?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar12. 01. 2022 10:04:35
Se pravi Van si se šel poživit al kako? velik nasmeh
(+7)všeč
starejša12. 01. 2022 10:07:13
Je pa vodilni izraelski imunolog napisal jasno pismo svojemu ministru za zdravje ta ponedeljek.

https://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/
(+5)všeč
pantani112. 01. 2022 10:23:07
Čas bi bil, da ukinejo to pct farso, štetje prehlajenih in ustrahovanje. Kdor kiha naj bo doma, kdor je bolan, naj gre k zdravniku. Kdor misli, da rabi cepivo, naj se cepi. In gremo dalje.
(+9)všeč
Aljoman12. 01. 2022 10:39:06
Najbolj bizarno je, da brez PCT pogoja niti ne smeš k zdravniku zmeden
(+7)všeč
starejša12. 01. 2022 10:39:06
Težava je, da to mislimo mi, nas je pa samo par %, žal. Ostali ne mislijo tako, še najmanj pa tisti, ki kasirajo - le zakaj bi oni prekinili s tem? nimajo nobenega razloga, žal mrk pogledmrk pogledmrk pogled.
(+7)všeč
starejša12. 01. 2022 11:18:31
Je pa res, da je čudno, da EMA v enem mesecu spremeni smer popolnoma. Kot pravi berenson, eden od ameriških novinarjev, ki se mu še ljubi misliti, je to v bistvu slaba novica za vse, ki so se cepili s poživitvenim odmerkom.
https://alexberenson.substack.com/p/european-drug-regulators-abruptly/comments
(+4)všeč
Becar12. 01. 2022 11:34:58
Jurček bo še doktoriral iz ivermektina in urina. Kot nek prvošolček, ki se mu zdijo zabavne same neumnosti; drek, scalnica, prdenje, riganje.... velik nasmeh

Ne sicer urin, sečnina pa se pogosto uporablja pri gastroenteroloških diagnostikah. Naprej pa se izobrazi sam, jaz te ne bom brezplačno šolal velik nasmeh
(+5)všeč
gely12. 01. 2022 18:20:36
“Omikron gre MIMO cepiva – sprijaznite se! 1x, 2x ali pa 3x cepljeni! Ne verjamete? Pa še boste! Bodo pa 3x cepljeni poskrbeli za 6. val… legalno! A je važno? Krivi bodo pa seveda 2x cepljeni, ker se niso šli tretjič cepit!” opozarja mikrobiolog Miha Avberšek, ki svari pred enostransko propagando cepljenja.
“VSA, ampak res čisto VSA cepiva imajo gene za proteine VUHANSKEGA seva! In če je omikron res tako drugačen – potem ne more cepivo izdelati protiteles proti njemu! NE MORE! Saj je vse jasno. No, enim očitno ne,” je zapisal
Poglejte, Imamo EN imunski sistem. Ko se mu predstavi antigen, se na to odzove, vsakič enako; na isti antigen, vsakič enako! Razlikuje se samo moč odziva! Ne pa raznolikost protiteles! Do raznolikosti pride, ko mu daš več antigenov, cel virus (prebolevniki). Pri cepivih, kjer je noter EN protein pa je to bolj siromašno… in to vemo.

https://maribor24.si/slovenija/avbersek-omikron-gre-mimo-cepiva-za-3-val-pa-bodo-okrivili-dvakrat-cepljene?fbclid=IwAR09xEkVFuG4G1gW_xHlqr6hFsiBmDHDLoz8m2N5mOmexRdNRNrIugNoA24
(+6)všeč
gely12. 01. 2022 18:33:29
Odprto pismo je dne 06.01.2022 objavil profesor Udi Qimron, sicer vodja oddelka za mikrobiologijo in imunologijo na Univerzi v Tel Avivu ter eden vodilnih izraelskih imunologov.
Na koncu je resnica vedno razkrita in resnica o politiki v zvezi s koronavirusom se pričenja razkrivati. Ko se uničujoči koncepti sesuvajo eden za drugim, nam ne preostane drugega kot, da strokovnjakom, ki so vodili obvladovanje pandemije rečemo – povedali smo vam.

Z dveletno zamudo ste končno spoznali, da respiratornega virusa ni mogoče premagati in da je vsak takšen poskus obsojen na neuspeh. Tega sicer ne priznavate, saj v zadnjih dveh letih niste priznali skoraj nobene napake, toda za nazaj je jasno, da ste bili pri skoraj vseh svojih ukrepih v celoti neuspešni, zato celo mediji že težko prikrivajo vašo sramoto. Niste hoteli priznati, da je množično testiranje neučinkovito.............
Niste hoteli priznati, da prebolevnost bolj ščiti kot cepivo, čeprav so prejšnja spoznanja in opažanja pokazala, da je verjetnost okužbe pri ne prebolelih cepljenih ljudeh večja kot pri prebolelih. Niste hoteli priznati, da so cepljeni prenašalci virusa, čeprav je bilo to opažano. Tako ste upali, da boste s cepljenjem dosegli čredno imunost – in tudi to vam ni uspelo. Niste hoteli sprejeti “Barringtonske deklaracije”, ki jo je podpisalo več kot 60.000 znanstvenikov in zdravstvenih delavcev, ali drugih programov, ki temeljijo na zdravi pameti. Niste vzpostavili učinkovitega sistema za poročanje o neželenih učinkih cepiv, poročila o neželenih učinkih, pa so bila celo izbrisana z vaše strani Trenutno ni nobene zdravstvene krize, vendar pa takšno stanje zaradi želje po moči, po obvladovanju proračuna in zaradi želje po nadzoru gojite že dve leti. Edino izredno stanje je zdaj to, da še vedno določate, usmerjate politične odločitve pri čemer imate na razpolago ogromna proračunska sredstva za propagando in inženiring zavesti, namesto da bi ta sredstva usmerili v krepitev zdravstvenega sistema. https://domengorenseklaw.com/2022/01/11/ministrstvo-za-zdravje-cas-je-za-priznanje-neuspeha/?fbclid=IwAR1B12tZPQ7oMSDkCizKzfvbcT_yAetHUrlFZj7uMXcKnFlXsPSHY-ah1Lw
(+7)všeč
VanSims12. 01. 2022 18:42:52
Becar, to sem ti že ene trikrat, štirikrat povedal in ne mislim več. Poleg vseh tvojih hib, ki smo jih tukaj ugotovili, imaš še velike težave s pomnjenjem.
(+1)všeč
gely12. 01. 2022 18:52:09
7. januar 2022 : OBVESTILO ZA JAVNOST
BRITANSKA POLICIJA JE ZAČELA OBSEŽNO PREISKAVO KORPORATIVNIH KAZNIVIH DEJANJ, POVEZANIH S CEPIVOM mRNA za COVID-19 IN OGROŽANJA JAVNEGA ZDRAVJA
Številka kaznivega dejanja metropolitanske policije: 6029679/21. Številka zadeve Mednarodnega kazenskega sodišča (Haag): OTP-CR-473/21
V teku je največja mednarodna kazenska preiskava na svetu, v kateri sodelujejo policija Hammersmith, metropolitanska policija in Mednarodno kazensko sodišče. Policija Združenega kraljestva je sprejela podporne informacije in se strinjala, da obstaja dovolj dokazov za nadaljevanje postopka pod zgoraj navedeno številko kaznivega dejanja. Kazenska ovadba ima 1.100 strani.
Zadevo so 20. decembra 2021 vložili Sam White MD, Philip Hyland (PJH Law), Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) in upokojeni policist Mark Sexton. Prošnje za nadaljnjo pomoč so bile poslane mednarodnemu odvetniku Robertu F. Kennedyju mlajšemu (nečaku J. F. Kennedyja), Dr. Reinerju Fuellmichu (nemškemu korporativnemu odvetniku, ki je zmagal v primeru škandala z emisijami proti Volkswagnu, Audi), Dr. Michaelu Yeadonu (nekdanjemu podpredsedniku družbe Pfizer) ter številnim drugim zdravnikom, profesorjem, virologom, biologom, strokovnjakom za podatke in odvetnikom na nacionalni in mednarodni ravni; nekateri od njih so že vzpostavili neposreden stik s policijo, kar je potrdil načelnik Simpson (pomočnik Cresside Dick, vodje metropolitanske policije).
V pritožbah so navedena številna huda kazniva dejanja, vključno s kršitvijo in zlorabo javne funkcije, ubojem iz hude malomarnosti, ubojem s strani korporacij, umorom, zaroto za umor, genocidom in zločini proti človeštvu.
Dokazi, ki sta jih Philip Hyland in Dr. Sam White predložila proti britanski regulativni agenciji za zdravila in izdelke za zdravstveno varstvo (MHRA), so obremenjujoči in dokazujejo, da ni ustrezno preverjala podatkov, poskusov in študij o cepivih ter da je še naprej ignorirala smrt, škodo in poškodbe, ki jih povzročajo cepiva.
Mark Sexton pravi: "To je zdaj živa kazenska preiskava. Prisiljeni smo bili ukrepati zaradi samozadovoljstva vlade Združenega kraljestva, čeprav se je v celoti zavedala katastrofalnih številk smrti in poškodb tako odraslih kot otrok. To ni nič drugega kot genocid; ponovno se zdi, da je dobiček pomembnejši od ljudi. V teku je namerna kampanja splošnega dezinformiranja. Mnogi se niti ne zavedajo, da je cepivo za covid-19 še vedno poskusni izdelek. To je najobsežnejša kriminalistična preiskava, kar jih je bilo kdaj koli izvedenih. Nacionalni škandal, ki ogroža življenja in preživetje vseh ljudi v Združenem kraljestvu. Če ljudje želijo neizpodbitne trenutne dokaze, predlagam, da si v vmesnem času ogledajo študije o škodljivosti cepiv za covid-19
1
(+5)všeč
zavest12. 01. 2022 19:32:50
Bećar odločno zavrača namigovanja, da bi imel kadarkoli težave s pomnjenjem: "Tega se vendar ne spomnim, da bi mi to kdorkoli očital!"
všeč
Becar12. 01. 2022 19:35:20
Van, nalijmo si čistega vina nasmeh

Ti si provaxer samo na papirju, v resnici pa ne upoštevaš strokovnih priporočil o cepljenju. Hkrati si glede na raziskave že več kot pol leta popolnoma nezaščiten in kot tak potencialni nekontrolirani superprenašalec covida. Kaj bi ti sploh rad? Da drugi upoštevamo stroko, ti pa ne? Jaz mislim, da tvojega razmišljanja tukaj nihče ne razume, ne provaxerji ne antivaxerji zavijanje z očmi

Glej Jurček Zavest je pravi provaxer. Od začetka stoji za svojimi načeli, zato se je cepil že 3. in se bo še 43 x, če bo treba. To je načelnost, ne pa tvoja kvazi provaxerska usmerjenost velik nasmeh
(+8)všeč
VanSims13. 01. 2022 04:41:20
Becar, ne bo ti uspelo s še eno provokacijo. Sem trikrat lepo napisal, kako je s tem, še trikrat toliko si me pa vprašal. Kot majhen otrok! in če se ti niti ne ljubi poiskati nazaj po temi, ti ne morem pomagati in ne provociraj več!

Sicer pa, me imaš ti, ki se sploh nočeš cepiti, najmanj pravico kaj takega spraševati. Ko se boš šel cepiti me pa lahko!
všeč
Becar13. 01. 2022 08:02:15
Pa kaj tebi ni jasno. Ti si se cepil, ampak si zavarovan proti covidu 0 % od 2 mesecev dalje po cepljenju. Se pravi sva že več kot pol leta na istem, le s to razliko, da se jaz testiram in je minimalna možnost, da kam prinesem virus, ti se pa veselo sprehajaš okrog in širiš virus s papirjem v roki.

Zato sumim, da si eden od tistih, ki se je cepil izključno za papir. In zdaj seveda čakaš, kdaj se ti bo iztekel pogoj, tebi dol visi za virus in vse drugo.
(+8)všeč
VanSims13. 01. 2022 08:44:46
Cepil sem se z regularim cepivom, ki ga priznava stroka. In ko bo veljavnost (cepiva, ne potrdila) pošla, se bom še enkrat cepil z istim.

Kaj tebi ni jasno? Ali pa si spet pametnejši od stroke.
všeč
Becar13. 01. 2022 10:48:38
Lažeš po mojem že sam sebi. Kompletna slovenska in tuja stroka je povedala, da si po 2 mesecih od AZ in Jansna POPOLNOMA nezaščiten. Iz tega vidika je Avstrija celo skenslala C potrdila za Jansen. Tako da si ti pri nas cepljen samo na papirju, po Avstrijskem modelu pa niti po papirju ne.
1
(+3)všeč
Becar13. 01. 2022 11:22:06
V roku 24 ur umrla dva slovenska nogometasa 35 in 39 let stara. Vir FB profil NK Tolmin
(+2)všeč
pantani113. 01. 2022 13:40:36
V navodilih zdravstvene organizacije lepo piše, da je treba pacienta pred cepljenjem pregledat, pogledat v zdravstveni karton, in na podlagi tega zdravnik odloči če je pacient primeren za cepljenje in katero cepivo je najprimernejše za njega. Pokljukar pa propagira cepljenje pred smučišči kar tako spotoma, pa samo izbiraj cepivo katero koli želiš, ta res ni normalen in če bo ta model po tej epidemiji še na prostosti res ne vem, veliko si upa .
(+7)všeč
starejša13. 01. 2022 13:41:44
Nisem si mislila, da bom dočakala.
Evo, da polepšam dan še komu tukaj nasmehnasmehnasmeh

https://twitter.com/jangold_/status/1480886686045384706?s=21
(+5)všeč
Stran:123...315316317318319...375376377
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki